Direct naar de contentDirect naar de footer

Welkom in Van der Valk Hotel Akersloot

Bedankt dat u heeft gekozen voor Van der Valk Hotel Akersloot

Via deze online room directory verkrijgt u meer informatie over ons hotel en de directe omgeving. Voor vragen en informatie kunt u altijd terecht bij onze receptie. Onze receptie is 24 uur per dag bereikbaar via nummer 9 op uw kamertelefoon.

Mocht u tijdens uw verblijf aanlopen tegen een probleem kunt u dat het best direct melden zodat wij samen met u kunnen kijken naar een oplossing.

Namens ons gehele team wensen wij u een heel fijn verblijf in ons hotel.

WiFi

WiFi

Tijdens uw verblijf in Hotel Akersloot kunt u gratis gebruik maken van ons WiFi netwerk doormiddel van de volgende gegevens:

Netwerk: Hotel Akersloot
Wachtwoord: hotelakersloot

Het wachtwoord wordt aan elkaar geschreven en zonder hoofdletters.

Uitchecken

Uitchecken

U dient uit te checken voor 12:00 uur. U kunt daarna uiteraard nog gebruik maken van onze faciliteiten.

Op de dag van check-out kan er wanneer de beschikbaarheid dit toelaat een late check-out tot uiterlijk 18:00 uur bijgeboekt worden. Voor de mogelijkheden en beschikbaarheid vragen wij u contact op te nemen met de receptie. Late check-outs kunnen helaas niet geboekt worden op onze suites.

Ontbijt

Ontbijt

Dagelijks serveren wij het ontbijtbuffet in ons restaurant.

Maandag t/m vrijdag
06:30 uur tot 10:30 uur

Zaterdag en zondag
06:30 uur tot 11:00 uur

 • Restaurant

  Restaurant

  Voor een heerlijke lunch- of diner kunt u zeven dagen per week terecht in ons à la carte restaurant. Wij raden u aan om vooraf u tafel te reserveren bij onze hotelreceptie.

  maandag t/m zondag
  11:30 uur - 16:00 uur
  17:00 uur - 22:00 uur

  U kunt onze menukaart hier alvast bekijken.

 • Terras

  Terras

  Even ontspannen met uw familie, vrienden of collega's? Dat kan perfect op het terras van ons hotel.

  Geniet bijvoorbeeld van een lunch met een drankje of een cocktail met borrelplank terwijl u met uw gezelschap de dag bespreekt.

  Het is helaas niet mogelijk om een reservering te maken voor ons terras.

 • Hotelbar

  Hotelbar

  Geniet in een sfeervolle ambiance van een aperitief of na afloop van uw diner van een lekker kopje koffie, thee of digestief.

  maandag t/m donderdag
  16:00 uur - 00:00 uur

  vrijdag t/m zondag
  12:00 uur - 00:00 uur

Zwembad, Wellness & Fitness

Zwembad, Wellness & Fitness

Met uw kamerpas heeft u toegang tot een groot binnenzwembad met Wellness en een fitnessruimte welke geopend zijn van 07:00 uur tot 23:00 uur.

U kunt als hotelgast gratis gebruik maken van onze sauna. Kom tot rust in de sauna of relax in de rustruimte.

Het gebruik van badkleding is verplicht.
Enkel toegankelijk voor hotelgasten.

Valk To Go Shop

Valk To Go Shop

Bij ons in Hotel Akersloot willen wij dat u altijd voorzien bent tijdens uw verblijf. In onze Valk To Go shop vindt u altijd iets lekkers te drinken of te eten, maar ook de belangrijkste verzorgingsproducten en leuke valk artikelen. Deze shop vindt u achter de receptie en is 24 uur per dag beschikbaar.

Roomservice

Roomservice

Neem contact op met de receptie, scan de QR-code op uw kamer of plaats uw bestelling hier. Wij rekenen roomservice kosten van €15,00 per keer dat wij een bestelling bezorgen op uw kamer.

Diner
17:00 - 21:30 uur

Drankjes
17:00 - 21:30 uur

Minibar Box

Minibar Box

U kunt een minibarpakket bestellen bij de receptie voor €19.50.

 • 1x flesje rode wijn 18.7 cl
 • 1x flesje witte wijn 18.7 cl
 • 2x flesjes Heineken 25 cl
 • 2x flesjes Spa blauw
 • 2x blikjes ice tea 150 ml
 • 2x blikjes Coca Cola 150 ml
 • 3x Snacks
Fietsverhuur

Fietsverhuur

Lekker fietsen langs de kust, door de Noord-Hollandse duinen, of de prachtige weide landschappen. Met onze comfortabele huurfietsen komt u overal.

Wilt u gebruik maken van de 7-versnellingen fiets of kiest u voor wat meer comfort en kiest voor het huren van een eBike?

Prijzen per 7-versnellingen fiets
€ 17,50 per fiets per dag

Prijzen per eBike
€ 30,00 per fiets per dag

Vanaf 16 jaar is het mogelijk een ebike te reserveren.

Vraag bij onze receptie naar de beschikbaarheid en mogelijkheden of reserveer hier.

Overige informatie

Badjassen
Badjassen zijn te huur bij de receptie. Wij verzoeken u vriendelijk deze te retourneren. Indien dit niet gebeurt, wordt de borg niet vrijgegeven.

Housekeeping
Alle hotelkamers worden dagelijks schoongemaakt. Indien u een 'niet storen' bordje aan de deur hangt wordt de schoonmaak die dag overgeslagen en zult u een tas met de belangrijkste zaken ontvangen aan de deur.

Huisregels
Voor u en onze veiligheid hanteren wij een huisreglement. Wanneer u in Hotel Akersloot verblijft, gaat u akkoord met onze huisregels. U kunt deze hier bekijken.

Airco
De airco op de kamer kunt u bedienen doormiddel van het bedieningspaneel aan de muur. Hier is het mogelijk om de airco in en uit te schakelen en daarnaast is het mogelijk om de temperatuur in te stellen.

Kluis
Om het kluisje te sluiten kunt u een code van 4 cijfers invoeren en vervolgens op de knop ‘Lock’ drukken. Heeft u een kluisje met de knoppen enter en close dan voert u alsnog de code van 4 cijfers in en drukt vervolgens eerst op enter en dan close.

Om het kluisje weer te openen toetst u dezelfde code van 4 cijfers in, het kluisje zal vervolgens weer open gaan.

Gelieve bij vertrek de kluisdeur open te laten staan. De directie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verlies of diefstal van kostbaarheden.

Kussens
In de kast vindt u een extra hoofdkussen.

Netflix of andere streamingdiensten
Het is helaas niet mogelijk om een van de streamingdiensten af te spelen op de tv's van de hotelkamers.

Wasserij
Het is mogelijk uw kleding te laten reinigen. In de kledingkast op uw kamer vindt u hiervoor een formulier en een waszak. Indien u de wasgoed voor 09:00 uur bij de receptie inlevert, heeft u deze binnen twee werkdagen weer retour. In het weekend en op feestdagen bieden wij geen was service.

Koffiezetapparaat
Het koffiezetapparaat dat aanwezig is op de kamer kan u voorzien van een heerlijke kop koffie of thee. Met het koffiezetapparaat zet u doormiddel van de linker en de middelste knop een kop koffie.

Waterkoker
U kunt thee zetten via het koffiezetapparaat, dit water loopt via een aparte leiding. Wenst een kop thee kunt u hiervoor de rechterknop gebruiken. Nu zal er enkel heet water uit het koffiezetapparaat komen.Indien u liever een waterkoker wenst kunt u deze lenen bij de receptie.