Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze Menukaart

Een smakelijke maaltijd is een pré in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Burrata *

    14,50

    met bruschetta's, gerookte basilicumolie, gepofte cherry-tomaatjes, tomatengel, balsamico glace en frisse salade

    * Vegetarisch
  • Beef tataki

    14,50

    met sushirijst, sesam, edamame boontjes, wasabi mayonaise en nori kroepoek

  • Rundercarpaccio

    14,50

    Dun gesneden rundermuis met gedroogde tomaten, Parmezaanse kaas, pittenmix en gemengde sla
    keuze uit truffelmayonaise of basilicumpesto

  • Vitello tonnato

    14,50

    rosé gebraden kalfsmuis, dun gesneden, met een tonijnmayonaise en frisse salade

  • Gefrituurde bloemkool *

    14,50

    met ingelegde groenten, avocadocrème en vadouvan mayonaise

    * Vegetarisch
  • Gravad Lachs

    16,50

    met wakame, zoetzure groenten, rode biet en vadouvan mayonaise

  • Duo zalm en garnaal

    18,50

    Gravad lachs en Hollandse garnalen met komkommerparels, wasabi mayonaise, cocktailsaus en sepia kroepoek

  • Hollandse garnalen

    18,50

    met een frisse salade en een romige cocktailsaus

  • Baguette

    7,00

    wit gebakken stokbrood met kruidenboter

  • Luxe broodplank

    9,50

    meergranen breekbrood met kruidenboter, hummus en aïoli

Bij alle voorgerechten serveren wij toast en boter.

Glutenvrij, zoutloos of een ander dieet? Geeft u dit alstublieft door aan de bediening. Dan kunnen wij er op toezien bij de bereiding en ervoor zorgen dat het helemaal naar wens is.

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Kokos currysoep

    8,00

    met stukjes kip, taugé, bosui en koriander

  • Tomatensoep

    8,00

    van Pomodori-tomaten met zongedroogde tomaten en basilicum crème geserveerd met een kaasvlinder

  • Franse uiensoep

    8,00

    op basis van runderbouillon en gesauteerde uien geserveerd met een kaasvlinder

  • Zaanse mosterdsoep

    8,00

    met fijne reepjes spek en prei (ook vegetarisch mogelijk)

Glutenvrij, zoutloos of een ander dieet? Geeft u dit alstublieft door aan de bediening. Dan kunnen wij er op toezien bij de bereiding en ervoor zorgen dat het helemaal naar wens is.

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Champignons toast *

    12,50

    champignons met sjalot, paprika, bosui en knoflook, geserveerd met krokante toast

    * Vegetarisch
  • Aziatische gamba’s

    14,50

    gewokt met citroengras, gember, knoflook en rode peper

Bij alle voorgerechten serveren wij toast en boter.

Glutenvrij, zoutloos of een ander dieet? Geeft u dit alstublieft door aan de bediening. Dan kunnen wij er op toezien bij de bereiding en ervoor zorgen dat het helemaal naar wens is.

Salades

Salades

Diverse verse salades te bestellen als zowel hoofdgerecht als voorgerecht
  • Geitenkaas salade *

    14,50

    geitenkaas kroketjes op een frisse salade met rode biet, snoeptomaatjes, appel en notenhoning

    * Vegetarisch
    Hoofdgerecht 19,50
  • Caesar salade

    14,50

    salade van Romeinse sla, croutons, ei, rode ui, Parmezaanse kaas, gebakken spek, cherry tomaatjes, Caesardressing en Japanse Karaage kipnuggets

    Hoofdgerecht 19,50
  • Salade carpaccio

    14,50

    frisse salade met dungesneden ossenhaas, gedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas, rucola, pittenmix en truffelmayonaise

    Hoofdgerecht 19,50
Vegan, vegetarische en pasta gerechten

Vegan, vegetarische en pasta gerechten

Ook voor de vegetarische eter is er bij ons genoeg keus
  • Indiase groenten curry *

    22,50

    seizoensgroenten met groene curry, geserveerd met basmati rijst, Naante en een mango chutney

    * Vegetarisch
  • New Meat burger *

    24,50

    Vegan New Meat burger met little gem, tomaat, augurk, smokey BBQ mayonaise op een sesam bun

    * Vegetarisch
  • Italiaans pasta taartje *

    22,50

    met linguine pasta, gedroogde cherry tomaatjes, basilicum, spinazie en Parmezaanse kaas

    * Vegetarisch
  • Penne bolognese

    19,50

    penne pasta met een rundergehakt tomatensaus en Italiaanse kruiden en Parmezaanse kaaskrullen

Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Gebakken scholfilet

    23,50

    met remouladesaus en pompoencrème

  • Gegrilde zeebaars

    24,50

    met parel couscous en antiboise

  • Black Tiger spies

    26,50

    met Caribische rijstsalade, gebrande kokos, mango salsa en wasabikroepoek

  • Duo zalm en Black Tiger

    28,50

    met glasnoedels, sesam, baby paksoi, teriyakisaus en een saffraancracker

  • Sliptongetjes

    25,50

    twee stuks, met remouladesaus en pompoencrème

  • Sliptongetjes

    29,50

    drie stuks, met remouladesaus en pompoencrème

Grill gerechten

Grill gerechten

Authentiek bereid op onze eigen grill
  • Kip saté

    22,50

    gemarineerde kipspies met satésaus, kroepoek en seroendeng

  • Burger Akersloot

    23,50

    geserveerd op een Brioche bol met little gem, tomaat, augurk, Alkmaarse kaas en smokey BBQ mayonaise

  • Gegrilde kipfilet du chef

    23,50

    Kipfilet met een saus naar keuze

  • Mixed Grill

    28,50

    biefstuk, sparerib, kipfilet, lamshaasje en een rundertartaar geserveerd met een citrusmayonaise

  • Flat Iron steak

    28,50

    with baked potato polenta, served with chimichurri

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Haasbiefstuk Akersloot

    34,50

    met paddenstoelenmix en kruidenboter (200 gram)

  • Haasbiefstuk du chef

    34,50

    met een saus naar keuze (200 gram)

  • Schnitzel Du Chef

    22,50

    met een saus naar keuze

  • Cordon Bleu Alkmaar

    23,50

    gevuld met ham en kaas met een saus naar keuze

  • Kalfslever

    24,50

    geserveerd met een tarte tartin van rode ui en uitgebakken spek

  • Varkenshaas du Chef

    24,50

    met een saus naar keuze

  • Roerbak chicken en surf

    23,50

    roergebakken kipreepjes en gamba's met verschillende roergebakken greonten en een Oosterse sesamsaus

Sauzen en garnituren

Sauzen en garnituren

Sauzen en garnituren om uw culinaire ervaring compleet te maken
  • Sauzen

    3,50

    keuze uit: pepersaus, satésaus, citrusmayonaise, remouladesaus, kaassaus, bearnaisesaus, knoflooksaus of champignonroomsaus

  • Bijgerechten

    4,50

    keuze uit: bospaddenstoelen, gebakken uien, portie gebakken spek

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met frieten. Heeft u een speciaal dieet, glutenvrij, lactosevrij, zoutloos etc. Geeft u dit door aan uw kelner. 

Nagerechten Specials

Nagerechten Specials

  • Crème brûlée

    10,50

    gekarameliseerde vanille flan met kersensorbetijs

  • Chocolade moelleux

    10,50

    warm chocoladetaartje met een lopende vulling, geserveerd met een bolletje yoghurt roomijs

  • Dessert cocktail (vegan) *

    10,50

    bosvruchten compote, kersensorbetijs en een vegan slagroom

    * Vegetarisch
  • Why Nuts

    11,50

    mascarpone bavarois met chocolade en crumble van hazelnoot geserveerd met duindoorngel en bloedsinaasappelsorbetijs

  • IJsmacaron

    11,50

    rood fruit macaron met bosvruchten en gesuikerde noten

  • New Style dame blanche

    11,50

    vanilleroomijs met slagroom, witte chocolade bol en warme chocolade saus

Nagerechten Classics

Nagerechten Classics

  • Vers fruit

    8,50

    salade van verschillende soorten vers fruit

  • Combi coup

    7,50

    keuze uit: vanilleroomijs, bloedsinaasappelsorbetijs, yoghurt roomijs, kersensorbetijs met slagroom

    6,50
  • Mont Blanc

    8,00

    vanilleroomijs met advocaat en slagroom (bevat alcohol)

    7,00
  • Klassieke sorbet

    8,00

    vanilleroomijs, vruchtjes, aardbeiensiroop en slagroom

    7,00
  • Dame blanche

    8,00

    bolletjes vanilleroomijs, slagroom en apart geserveerde warme chocolade saus

    7,00
Nagerechten Cafe Specials

Nagerechten Cafe Specials

  • Koffie en thee varianten

    koffie, thee, cappuccino, espresso, koffie verkeerd, latte macchiato, verse munt thee of chocolademelk

    Vanaf 3,20
  • Diverse bonbons

    Neem een kijkje bij onze gebakskast voor het assortiment

    Vanaf 1,50
  • Special coffee's

    8,50

    Scottish (Schotse whisky) , Spanish (Tia Maria), Italian (Amaretto), D.O.M (Dom Benedictine), Kiss of Fire (Tia Maria en Cointreau) of Jamaican (Tia Maria en bruine rum)