Direct naar de contentDirect naar de footer
Culinair genieten
Culinair genieten

Culinair genieten

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te dineren, brunchen of kennis te maken met ons live cooking arrangement. Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in ons restaurant. Eet smakelijk!

Menukaarten

Menukaarten

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen.

Bekijk onze menukaarten
Bar

Bar

Wilt u even ontspannen na een drukke dag, of wilt u een bespreking houden in een informele omgeving? In de sfeervol ingerichte hotelbar van Hotel Akersloot met gezellige zitjes en een openhaard, is het goed vertoeven met familie, vrienden of collega's.

Meer informatie
Terras

Terras

Van april tot en met september kunt u 7 dagen per week genieten op het sfeervolle terras van Hotel Akersloot. Het bedieningsteam staat hier vanaf 11.00 uur de hele dag voor u klaar.

Reviewz
Gemiddelde score:
8,9
2728 beoordelingen
Alle beoordelingen
Het was prima verzorgd. Alles smaakte goed. Het is fijn om bij Akersloot te eten.
Hotel Akersloot / A9 Alkmaar N.Idema 

Zoals altijd in Akersloot was het weer goed verzorgd. we komen er al jaren. En altijd is alles correct. Onze complimenten. En tot de volgende keer. Tot de volgende keer./