Direct naar de contentDirect naar de footer
Culinair genieten
Culinair genieten

Culinair genieten

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te dineren, brunchen of kennis te maken met ons live cooking arrangement. Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in ons restaurant. Eet smakelijk!

Menukaarten

Menukaarten

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen.

Bekijk onze menukaarten
Bar

Bar

Wilt u even ontspannen na een drukke dag, of wilt u een bespreking houden in een informele omgeving? In de sfeervol ingerichte hotelbar van Hotel Akersloot met gezellige zitjes en een openhaard, is het goed vertoeven met familie, vrienden of collega's.

Meer informatie
Gevogelte van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij deelnemende hotels dagelijks van het gerecht van de chef en de dinerdeal. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Terras

Terras

Van april tot en met september kunt u 7 dagen per week genieten op het sfeervolle terras van Hotel Akersloot. Het bedieningsteam staat hier vanaf 11.00 uur de hele dag voor u klaar.

Meer informatie
Reviewz
Gemiddelde score:
9,1
2863 beoordelingen
Alle beoordelingen
Brunch zeer uitgebreid
Hotel Akersloot W Duurkoop-Rietvelt 

Gezellige Paasbrunch. Uitgebreid buffet. Wel erg druk, maar voldoende voor iedereen. Vriendelijk personeel. Schoon en geregeld weer aangevuld.