Direct naar de contentDirect naar de footer

Feestdagen

Christmas Live Cooking

Christmas Live Cooking

Tussen 17:00 en 18:00 uur wordt u door onze medewerkers ontvangen met een welkomstdrankje. Dit spektakel is uitermate geschikt voor zowel jong als oud publiek en biedt de meest uiteenlopende en smaakvolle voor-, hoofd-, en nagerechten.
Dine and Dance

Dine and Dance

Op 1e en 2e kerstdag kunt u uitgebreid en onbeperkt genieten tijdens Dine & Dance.
Kerst Lunch

Kerst Lunch

Beide kerstdagen organiseren we een uitgebreide kerstlunch. Brunchen op lunchtijd is het uitgangspunt van deze lunch. Tijdens de kerstlunch is geen muziek aanwezig!
Kerstbrunch

Kerstbrunch

Geniet eerste en tweede kerstdag van ons uitgebreide, luxe brunchbuffet met: live cooking, uitgebreid kinderbuffet en een huisgemaakt dessertbuffet. U wordt vanaf 11:00 uur ontvangen met een heerlijke welkomstcocktail.
Kerstmenu

Kerstmenu

Dit gezellige menu serveren wij op 25 en 26 december 2018. Het diner wordt in 2 zittingen geserveerd in ons lounge restaurant op de begane grond. De 1e sessie vindt plaats van 16.00 tot 19.00 uur, de 2e sessie van 20.00 uur tot 23.00 uur.
Kerstbuffet

Kerstbuffet

Tussen 17:30 en 18:30 uur wordt u door onze medewerkers op de begane grond ontvangen met een welkomstdrankje. Dit buffet is uitermate geschikt voor zowel jong als oud publiek en biedt de meest uiteenlopende en smaakvolle voor-, hoofd-, en nagerechten.
Nieuwjaarsbuffet

Nieuwjaarsbuffet

Wij verwelkomen u 1 januari 2019 vanaf 17:00 uur met een glas bubbels om het nieuwe jaar op passende wijze te beginnen. Aansluitend kunt u onbeperkt genieten van het uitgebreide buffet met overheerlijke koude en warme gerechten.
Gastrobar Septem

Gastrobar Septem

Bij Gastrobar Septem hebben we op 1e kerstdag 2 zittingen. (Tweede kerstdag gesloten). Wij serveren een exclusief 4 gangen fine dining diner in de mooie sfeervolle ambiance van ons nieuwe restaurant.  Een waar spektakel voor fijnproevers.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,5
722 beoordelingen
Anja
Hotel Akersloot / A9 Alkmaar 
Alles heerlijk en gevarieerd

Prima bediening