Direct naar de contentDirect naar de footer
Vier de feestdagen bij hotel Akersloot
Vier de feestdagen bij hotel Akersloot

Vier de feestdagen bij hotel Akersloot

Wij kijken er naar uit om u te mogen ontvangen tijdens de feestdagen! Onze chef-kok en zijn team verwelkomen u graag tijdens één van de brunches, lunch of diner. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden. Na een heerlijk diner uitbuiken en overnachten in het hotel? We bieden tijdens de paasdagen verschillende paas arrangementen in combinatie met een 3-gangen diner.

 • Paasbrunch

  Paasbrunch

  Geniet eerste en tweede paasdag van ons uitgebreide, luxe brunchbuffet. U wordt vanaf 11:00 uur ontvangen met een heerlijke welkomstcocktail.

 • Paas lunch a la carte

  Paas lunch a la carte

  Wenst u liever geen gebruik te maken van ons brunchbuffet maar met uw gezelschap een keuze te maken van één van de heerlijke gerechten van onze heerlijke à la carte lunchkaart?

 • Moederdagbrunch

  Moederdagbrunch

  Geniet met Moederdag van ons uitgebreide, luxe brunchbuffet met: live cooking, uitgebreid kinderbuffet en een huisgemaakt dessertbuffet. U wordt vanaf 11:00 uur ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje.

 • Vaderdagbrunch

  Vaderdagbrunch

  Geniet met Vaderdag van ons uitgebreide, luxe brunchbuffet met: live cooking, uitgebreid kinderbuffet en een huisgemaakt dessertbuffet. U wordt vanaf 11:00 uur ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje.

Overnachten tijdens de feestdagen