Direct naar de contentDirect naar de footer

Vier de feestdagen bij hotel Akersloot

Wij kijken er naar uit om u te mogen ontvangen tijdens de feestdagen! Onze chef-kok en zijn team verwelkomen u graag tijdens één van de brunches, Live Cooking buffetten, lunch of diner. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden. Na een heerlijk diner uitbuiken en overnachten in het hotel? Uiteraard is dit ook een mogelijkheid, combineer dan nu een van onze activiteiten met een overnachting.

Moederdagbrunch

Moederdagbrunch

Geniet met Moederdag van ons uitgebreide, luxe brunchbuffet met: de lekkerste gerechten, uitgebreid kinderbuffet en een huisgemaakt dessertbuffet. U wordt vanaf 11:00 uur ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje.

Reserveer nu
Pinksterbrunch

Pinksterbrunch

Geniet op eerste Pinksterdag van ons uitgebreide, luxe brunchbuffet met: heerlijke gerechten, uitgebreid kinderbuffet en een huisgemaakt dessertbuffet. U wordt vanaf 11:00 uur ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje.

Reserveer nu
Vaderdagbrunch

Vaderdagbrunch

Geniet met Vaderdag van ons uitgebreide, luxe brunchbuffet met: heerlijke gerechten, uitgebreid kinderbuffet en een huisgemaakt dessertbuffet. U wordt vanaf 11:00 uur ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje.

Reserveer nu