- Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

passie voor lekker eten

Feestelijk genieten in Hotel Akersloot

Wilt u feestelijk genieten tijdens de feestdagen? Reserveer dan snel een van onze activiteiten. Onderstaand vindt u de informatie, heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met onze medewerkers.

Onze mogelijkheden

 • %Moederdagbrunch% - Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

  Moederdagbrunch

  U geniet tijdens de Moederdag brunch van ons uitgebreide assortiment van gerechten waaronder luxe broodsoorten, diverse vleeswaren, kaassoorten, vis- en vleesgerechten, heerlijke salades en tal van koude en warme gerechten. Voor de kinderen is er een speciaal kinderbuffet samengesteld.

  Lees meer
 • %Moederdagbuffet% - Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

  Moederdagbuffet

  Tussen 17:00 en 18:00 uur wordt u door onze medewerkers ontvangen met een welkomstdrankje. Dit spektakel is uitermate geschikt voor zowel jong als oud publiek en biedt de meest uiteenlopende en smaakvolle voor-, hoofd-, en nagerechten.

  Lees meer
 • %Pinksterbrunch% - Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

  Pinksterbrunch

  Geniet eerste en tweede Pinksterdag van ons uitgebreide, luxe brunchbuffet met: live cooking, uitgebreid kinderbuffet en een huisgemaakt dessertbuffet. U wordt vanaf 11:00 uur ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje.

  Lees meer
 • %Pinksterbuffet% - Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

  Pinksterbuffet

  Geniet met Pinksteren van ons uitgebreide luxe live cooking buffet. U wordt vanaf 17:00 uur ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje.

  Lees meer
 • %Hemelvaartbuffet% - Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

  Hemelvaartbuffet

  Geniet met Hemelvaart van ons uitgebreide luxe live cooking buffet. U wordt vanaf 17:00 uur ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje.

  Lees meer
 • %Vaderdagbuffet% - Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

  Vaderdagbuffet

  Geniet met vaderdag van ons uitgebreide live cooking buffet. U wordt vanaf 17:00 uur ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje.

  Lees meer
 • %Vaderdagbrunch% - Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

  Vaderdagbrunch

  Geniet met vaderdag van ons uitgebreide, luxe brunchbuffet met: live cooking, uitgebreid kinderbuffet en een huisgemaakt dessertbuffet. U wordt vanaf 11:00 uur ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje.

  Lees meer
Wij maken gebruik van cookies.