Direct naar de contentDirect naar de footer

Feestdagen

Komt u de feestdagen dit jaar ook bij ons vieren? Onze chef-kok en zijn team verwelkomen u graag tijdens één van de brunches, diners of buffetten. Bekijk de verschillende mogelijkheden.

Na een heerlijk kerstdiner uitbuiken en overnachten in het hotel? We bieden verschillende kerstarrangementen in combinatie met een kerstdiner. Bekijk hier onze arrangementen.

Kerstbrunch

Kerstbrunch

Geniet eerste en tweede kerstdag van ons uitgebreide, luxe brunchbuffet. U wordt vanaf 11:00 uur ontvangen met een heerlijke welkomstcocktail.
Kerst a la carte

Kerst a la carte

Wenst u liever met uw gezelschap te genieten van een a la carte lunch of diner? Geniet dan van ons speciaal samengestelde lunch- of dinerkaart. Voor het diner kunt u ook ons vier-gangen kerstmenu kiezen. De kosten voor dit vier-gangen diner bedragen €74,50 exclusief drankjes.
Christmas Live Cooking

Christmas Live Cooking

Tussen 17:00 en 18:00 uur wordt u door onze medewerkers ontvangen met een welkomstdrankje op onze eerste etage. Dit spektakel is uitermate geschikt voor zowel jong als oud publiek en biedt de meest uiteenlopende en smaakvolle voor-, hoofd-, en nagerechten.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,4
1605 beoordelingen
AB
Hotel Akersloot / A9 Alkmaar 
Top !

Mooie keuzes en mooie porties