- Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

Fietsen

Hotel Akersloot is perfect gelegen voor het ondernemen van de mooiste fiets- & wandelroutes! Het Noord-Hollandse landschap is een echte verrassing om met de fiets of te voet te ontdekken. Hier vindt u nog natuur in zijn pure vorm: oude windmolens, polderlandschappen, kleine dorpjes en natuurlijk de mooiste routes door de duinen en langs de gezellige kustplaatsen.

Lees meer

 - Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

Strand

Water, strand en natuur in zijn zuiverste vorm, de ingrediënten die garant staan voor optimaal vakantieplezier. Hotel Akersloot ligt er middenin! Het Alkmaardermeer, het bos, de duinen en niet te vergeten dé leukste badplaatsen zijn eenvoudig per fiets, scooter of auto te bereiken. Zelfs als het weer minder mooi is, kunt u heerlijk uitwaaien op één van de prachtige stranden van Noord-Holland!

Lees meer

Omgeving

 • Strand - Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

  Kom tot rust langs de kust

  Voor een geweldige vakantie aan het strand is Noord-Holland the place to be! Zelfs als het weer minder mooi is, kunt u heerlijk uitwaaien op één van de prachtige stranden die de provincie rijk is!

  Lees meer
 • De *leukste steden* om de hoek - Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

  Ontdek de leukste steden

  In de regio rondom Hotel Akersloot liggen de leukste steden van Noord-Holland. Alkmaar, met de vele kleine winkelstraten en de bekende kaasmarkt. Haarlem uitgeroepen tot meest gastvrije en beste winkelstad van Nederland en natuurlijk Amsterdam als meest bekende Noord-Hollandse stad.

  Lees meer
 • Zaanse Schans - Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

  De Zaanse Schans

  De Zaanse Schans is een unieke woon- en werkbuurt vol werkende molens, oude ambachten, bijzondere musea en prachtige groene houten huizen. Beleef, proef en ruik hier de sfeer uit de achttiende en negentiende eeuw.

  Lees meer
 • Sportief - Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

  Sportief

  Hotel Akersloot is een multifunctioneel hotel! Ook voor groepsuitjes is Hotel Akersloot een uitstekende bestemming. Geniet van een leuke activiteit in de regio en sluit de avond af met een uitgebreid buffet.

  Lees meer
 • Fietsen & Wandelen - Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

  Noord-Holland dé fietsprovincie bij uitstek!

  In een fietsrijke provincie als Noord-Holland vind je veel variatie in natuur met bossen, heide, duinen, strand, weidelandschappen en polders. Je kunt verder heerlijk fietsen door authentieke stadjes, fraaie dorpjes en langs het rustgevende water.

  Lees meer
 • %Natuurgebied% - Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

  Uitgestrekt natuurgebied

  Het Noord-Hollands Duinreservaat is één van de grootste natuurgebieden in ons land. Het strekt zich uit vanaf Wijk aan Zee tot aan Bergen aan Zee. Daarmee is het zo’n 20 kilometer lang en 2,5 km breed, met een oppervlakte van 5300 hectare.

  Lees meer
 • Bloemenpracht - Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

  Kleurrijke bloemenvelden

  Geniet van de kleurrijke bloemenpracht in de nabije omgeving.

  Lees meer

Hotelfaciliteiten

 • Zwembad - Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

  Baantjes zwemmen

  Voor uw ontspanning is er een ruim binnen zwembad in ons hotel, waar u als hotelgast onbeperkt en bovendien gratis gebruik van kunt maken.

  Lees meer
 • Internet - Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

  Internet

  Even snel uw e-mail controleren? Door het hele hotel is wireless internet beschikbaar. Zowel in de kamers als in de openbare ruimtes. Gebruik van het internet is gratis voor al onze gasten.

  Lees meer
 • De %huiskamer% van Noord Holland - Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

  Bar

  Wilt u even ontspannen na een drukke dag, of wilt u een bespreking houden in een informele omgeving? In de sfeervol ingerichte hotelbar van Hotel Akersloot met gezellige zitjes en een open haard is het goed vertoeven met familie, vrienden of collega's.

  lees meer
Wij maken gebruik van cookies.