Direct naar de contentDirect naar de footer

Activiteiten

 • Kom tot rust langs de kust

  Kom tot rust langs de kust

  Voor een geweldige vakantie aan het strand is Noord-Holland the place to be! Zelfs als het weer minder mooi is, kunt u heerlijk uitwaaien op één van de prachtige stranden die de provincie rijk is!

  Meer informatie
 • Ontdek de Leukste Steden

  Ontdek de Leukste Steden

  In de regio rondom Hotel Akersloot liggen de leukste steden van Noord-Holland. Alkmaar, met de vele kleine winkelstraten en de bekende kaasmarkt. Haarlem uitgeroepen tot meest gastvrije en beste winkelstad van Nederland en natuurlijk Amsterdam als meest bekende Noord-Hollandse stad.

  Meer informatie
 • De Zaanse Schans

  De Zaanse Schans

  De Zaanse Schans is een unieke woon- en werkbuurt vol werkende molens, oude ambachten, bijzondere musea en prachtige groene houten huizen. Beleef, proef en ruik hier de sfeer uit de achttiende en negentiende eeuw.

  Meer informatie
 • Sportief

  Sportief

  Hotel Akersloot is een multifunctioneel hotel! Ook voor groepsuitjes is Hotel Akersloot een uitstekende bestemming. Geniet van een leuke activiteit in de regio en sluit de avond af met een uitgebreid buffet.

  Meer informatie
 • Noord-Holland dé fietsprovincie bij uitstek!

  Noord-Holland dé fietsprovincie bij uitstek!

  In een fietsrijke provincie als Noord-Holland vind je veel variatie in natuur met bossen, heide, duinen, strand, weidelandschappen en polders. Je kunt verder heerlijk fietsen door authentieke stadjes, fraaie dorpjes en langs het rustgevende water.

  Meer informatie
 • Uitgestrekt natuurgebied

  Uitgestrekt natuurgebied

  Het Noord-Hollands Duinreservaat is één van de grootste natuurgebieden in ons land. Het strekt zich uit vanaf Wijk aan Zee tot aan Bergen aan Zee. Daarmee is het zo’n 20 kilometer lang en 2,5 km breed, met een oppervlakte van 5300 hectare.

  Meer informatie
 • Kleurrijke bloemenvelden

  Kleurrijke bloemenvelden

  Geniet van de kleurrijke bloemenpracht in de nabije omgeving.

  Meer informatie
 • Beverwijkse bazaar

  Beverwijkse bazaar

  Een gezellig dagje shoppen, eten en mensen kijken, met mooi en slecht weer. Dat is De Bazaar!

  Meer informatie
 • Bobs Party & Events

  Bobs Party & Events

  Aan de overkant van de snelweg bij Hotel van der Valk Akersloot vindt u Bobs Party & Events. Hier moet u zijn voor een gezellige middag of avond tijdens je vakantie. 12 bowlingbanen, een karaokebar, Teppanyaki restaurant, een Grandcafe en in de zomer een heus strand met zand van de Westgerschelde.

  Read more
Activiteiten

Activiteiten

Heeft u nog geen plannen overdag? U kunt via deze website onder andere direct uw toegangsbewijzen aanschaffen voor activiteiten in de regio en daar buiten.

Plan uw activiteit!