Direct naar de contentDirect naar de footer
Bali Suite

Bali Suite

Ontdek onze nieuwste Bali suite en geniet van de vele luxe faciliteiten zoals een Moonshower en zoutsteen sauna! Om tijdens uw verblijf volop gebruik te kunnen maken van alle faciliteiten, vindt u hier meer uitleg over de faciliteiten van de suite.

Meer info
Afrika Suite

Afrika Suite

Op droomreis naar Afrika… Dankzij de heerlijke slaapkamer en een riante badkamer die van alle luxe is voorzien, kunt u zich in deze suite ongestoord terugtrekken. De suite is geheel ingericht in Afrikaanse stijl en beschikt over verschillende luxe faciliteiten. Om tijdens uw verblijf volop gebruik te kunnen maken van alle faciliteiten, vindt u hier meer uitleg over de faciliteiten van de suite.

Meer info
Pink Suite

Pink Suite

Life in pink! Ook verliefd op Roze? Ontdek dan onze compleet nieuwe Pink Suite en geniet van absolute luxe! De suite is voorzien van een groot bubbelbad en sauna. Om tijdens uw verblijf volop gebruik te kunnen maken van alle faciliteiten, vindt u hier meer uitleg over de faciliteiten van de suite.

Meer info
Royal Suite

Royal Suite

Wanneer u zich als een echte Royal wilt voelen, kies dan voor deze kamer: de Royal Suite! De luxe faciliteiten en de warme en romantische sfeer zorgen ervoor dat u zich een echte Royal voelt! Om tijdens uw verblijf volop gebruik te kunnen maken van alle faciliteiten, vindt u hier meer uitleg over de faciliteiten van de suite.

Meer info
Japanse Suite

Japanse Suite

Onze Japanse suite beschikt over een tweepersoons bubbelbad (met soft bubbel) met gekleurde verlichting, een stoomdouche en een sauna. Om tijdens uw verblijf volop gebruik te kunnen maken van alle faciliteiten, vindt u hier meer uitleg over de faciliteiten van de suite.

Meer info
Hollywood Suite

Hollywood Suite

Waan u als een echte ster in onze Hollywoodsuite. Deze suite heeft alles in huis om uw glitter & glamour verblijf te optimaliseren. Om tijdens uw verblijf volop gebruik te kunnen maken van alle faciliteiten, vindt u hier meer uitleg over de faciliteiten van de suite.

Meer info
Champagne Suite

Champagne Suite

Onze champagne suite is onze kleinste suite maar daarom niet minder! Door de tweepersoons bubbelbad en stoomdouche kunt u genieten van een heerlijk nachtje weg. Om tijdens uw verblijf volop gebruik te kunnen maken van alle faciliteiten, vindt u hier meer uitleg over de faciliteiten van de suite.

Meer info
Zwembad Suite

Zwembad Suite

Ooit al eens een privé zwembad in uw eigen kamer willen hebben?! Onze zwembadsuites maken dit mogelijk. Om tijdens uw verblijf volop gebruik te kunnen maken van alle faciliteiten, vindt u hier meer uitleg over de faciliteiten van de suite.

Meer info
Ibiza Suite

Ibiza Suite

Onze Ibiza suite heeft alle faciliteiten waarover een suite moet beschikken! Om uw onvergetelijke huwelijksnacht te ervaren of om er gewoon eens lekker tussenuit te gaan is deze suite een goede keus. Om tijdens uw verblijf volop gebruik te kunnen maken van alle faciliteiten, vindt u hier meer uitleg over de faciliteiten van de suite.

Meer info
New York Suite

New York Suite

Deze sfeervol ingerichte suite is voorzien van verschillende luxe faciliteiten, waaronder een sauna, een stoomdouche en een bubbelbad. Om tijdens uw verblijf volop gebruik te kunnen maken van alle faciliteiten, vindt u hier meer uitleg over de faciliteiten van de suite.

Meer info