Direct naar de contentDirect naar de footer

Faciliteiten Bali Suite

Ontdek onze nieuwste Bali suite en geniet van de vele luxe faciliteiten zoals een Moonshower en zoutsteen sauna! Om tijdens uw verblijf volop gebruik te kunnen maken van alle faciliteiten, vindt u hier meer uitleg over de faciliteiten van de suite.

Bubbelbad
De bediening van het bubbelbad is zeer eenvoudig. Op de rand van het bad vindt u een tiptoets. Hier drukt u eenmaal op om de bubbels te starten en nog eenmaal om de bubbels weer te stoppen. Het bad dient, voor het gaat bubbelen, voor ongeveer 2/3 gevuld te zijn. De stop van het bad werkt door middel van een drukknop. Na gebruik van het bad zal hij na enkele minuten nog eenmaal spoelen, dit in verband met een schoonmaak programma.

Finse sauna
De sauna kunt u in- en uitschakelen doormiddel van de knop die aanwezig is net buiten de sauna. De sauna heeft circa 15 tot 20 minuten nodig om op te warmen. Tijdens het opwarmen van de sauna dient u de deur gesloten te houden. Het is niet mogelijk om water te gebruiken in deze sauna.

Zoutsteen sauna
De sauna kunt u in- en uitschakelen doormiddel van de knop die aanwezig is net buiten de sauna. De sauna heeft circa 15 tot 20 minuten nodig om op te warmen. Tijdens het opwarmen van de sauna dient u de deur gesloten te houden. Het is niet mogelijk om water te gebruiken in deze sauna.

Moonshower
Deze kunt u bedienen doormiddel van de drie grote knopen op de muur, deze kunt naar eigen wens instellen.

Buitendouche
De buitendouche kunt bedienen doormiddel van de switch om te zetten. Vervolgens zult u direct de douche kunnen gebruiken.

TV
De tv kunt u bedienen doormiddel van de afstandsbediening. De tv zal opstarten in een scherm met verschillende tegels. Hierbij kunt u een keuze maken wat u zou willen bekijken op de tv. Dit doet u doormiddel met de afstandsbediening en wanneer u op de gewilde keuze staat op de Entertoets te drukken.

Screen Sharing
Het is mogelijk doormiddel van screen sharing om een van de streamingapps zoals bijvoorbeeld Netflix en Videoland te bekijken op de tv. Hiervoor kunt u op de tv de tegel screen sharing selecteren. Hier zult u vervolgens een scherm te zien krijgen waar op uitgelegd wordt welke stappen doorlopen dienen te worden om een verbinding tot stand te brengen waardoor dit mogelijk is. Hiervoor dient u allereerst verbonden te zijn met het WiFi netwerk van het hotel. Vervolgens dient u de QR code die weergegeven wordt te scannen met uw telefoon. U zult vervolgens een scherm in beeld krijgen die aangegeven dat u verbonden bent. Hierna is het mogelijk om de gewenste app te openen en bij het streamen te kiezen voor Chromecast 1. Vervolgens zal het streamen direct opstarten en kan er een desgewenste serie of film worden bekeken.

Koffie/thee faciliteiten
Het koffiezetapparaat dat aanwezig is op de kamer kan u voorzien van een heerlijke kop koffie of thee. Met het koffiezetapparaat zet u doormiddel van de linker en de middelste knop een kop koffie. Wenst een kop thee kunt u hiervoor de rechterknop gebruiken. Nu zal er enkel heet water uit het koffiezetapparaat komen.

Roomservice
Vanaf 17 uur in de middag is het mogelijk om roomservice voor het diner te bestellen. Hiervoor is het mogelijk om gebruik te maken van de QR code die te vinden is in de kamer of om telefonisch contact op te nemen met de receptie via nummer 9 op de kamer telefoon. Voor het bezorgen van roomservice wordt een bedrag van €15 aan roomservice kosten in rekening gebracht boven op de kosten voor het diner. Het is ook mogelijk om de bestelling zelf op te halen in het restaurant, in dit geval zullen enkel de kosten voor het diner in rekening worden gebracht en komen de roomservice kosten te vervallen.

Airco
De airco op de kamer kunt u bedienen doormiddel van het bedieningspaneel aan de muur. Hier is het mogelijk om de airco in en uit te schakelen en daarnaast is het mogelijk om de temperatuur in te stellen.

Kluisje
Om het kluisje te sluiten kunt u een code van 4 cijfers invoeren en vervolgens op de knop ‘Lock’ drukken. Heeft u een kluisje met de knoppen enter en close dan voert u alsnog de code van 4 cijfers in en drukt vervolgens eerst op enter en dan close.

Om het kluisje weer te openen toetst u dezelfde code van 4 cijfers in, het kluisje zal vervolgens weer open gaan.

Wifi
Om gebruik te maken van de Wifi kunt u met het apparaat verbinding maken met de volgende gegevens:

Netwerk – Hotel Akersloot
Wachtwoord - hotelakersloot

Het wachtwoord wordt aan elkaar geschreven en in enkel kleine letters.

Vragen
Heeft u vragen over een van de faciliteiten helpen wij u graag. Met de kamertelefoon kunt u de receptie bellen met nummer 9. De receptie is 24 uur per dag bereikbaar.