- Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

Eerlijk, mooi en vooral lekker eten

Een goed begin van de dag, tijd om nieuwe energie op te doen, een gezellig moment van samen zijn met een goed gesprek. Informeel, ontspannen en veelzijdig. Het enthousiaste team van Hotel Akersloot staat 7 dagen per week voor u klaar.

Onze mogelijkheden

 • Ontbijt - Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

  Ontbijt

  Begin uw dag goed en geniet dagelijks tussen 06.30 uur en 10.30 uur van het uitgebreide en luxueuze ontbijtbuffet van Hotel Akersloot.

  Lees meer
 • Lunch - Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

  Lunch

  Naast een uitgebreide a la carte lunch die wij dagelijks serveren, serveren wij van maandag tot en met vrijdag tussen 12:00 uur en 14:00 uur een uitgebreid lunchbuffet met onbeperkte keuze uit dagelijks wisselende gerechten.

  Lees meer
 • Diner - Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

  Diner

  Culinair genieten van de specialiteiten in een sfeervolle ambiance. Of het nu gaat om een zakendiner, feestelijke gelegenheid of zomaar heerlijk ontspannen. Hotel Akersloot biedt u uiteenlopende mogelijkheden voor uw diner.

  Lees meer
 • Zondagsbrunch - Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

  Zondagsbrunch

  Eerst lekker uitslapen op zondag en daarna genieten van het heerlijke brunchbuffet dat Hotel Akersloot wekelijks organiseert. Kom gezellig met familie, collega's of vrienden brunchen in Hotel Akersloot.

  Lees meer
 • Live Cooking - Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

  Live Cooking

  Iedere zaterdag en zondag presenteert Hotel Akersloot vanaf 17.00 uur voor u het Live Kook Spektakel. Tijdens deze avond zal de keukenbrigade live een uitgebreid assortiment aan culinaire lekkernijen voor u bereiden.

  Lees meer
 • Terras - Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

  Terras

  Van april tot en met september kunt u 7 dagen per week genieten op het sfeervolle terras van Hotel Akersloot. Het bedieningsteam staat hier vanaf 11.00 uur de hele dag voor uw klaar.

  Lees meer
 • Bar - Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

  Bar

  Wilt u even ontspannen na een drukke dag, of wilt u een bespreking houden in een informele omgeving? In de sfeervol ingerichte hotelbar van Hotel Akersloot met gezellige zitjes en een open haard is het goed vertoeven met familie, vrienden of collega's.

  lees meer
 • Feestdagen - Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

  Feestdagen

  Rondom de feestdagen organiseert van der Valk Hotel Akersloot diverse activiteiten. Laat u verrassen door onze heerlijke brunches en buffetten! Voor meer informatie of het maken van een reservering kunt u contact opnemen met 0251-361888.

  Lees meer
Wij maken gebruik van cookies.