- Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

Eerlijk, mooi en vooral lekker eten

Een goed begin van de dag, tijd om nieuwe energie op te doen, een gezellig moment van samen zijn met een goed gesprek. Informeel, ontspannen en veelzijdig. Het enthousiaste team van Hotel Akersloot staat 7 dagen per week voor u klaar.

Onze mogelijkheden

 • %Ontbijt% - Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

  Ontbijt

  Ontbijt bij Hotel Akersloot elke dag vanaf 06.30 uur tot 10.30 uur. Geniet van een voortreffelijk en zeer uitgebreid buffet in ons sfeervolle restaurant.

  Lees meer
 • %Lunchbuffet% - Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

  Lunchbuffet

  Naast een uitgebreide a la carte lunch die wij dagelijks serveren, serveren wij van maandag tot en met vrijdag tussen 12:00 uur en 14:00 uur een uitgebreid lunchbuffet met onbeperkte keuze uit dagelijks wisselende gerechten.

  Lees meer
 • %A la Carte% - Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

  A la Carte

  Culinair genieten van de specialiteiten in een sfeervolle ambiance. Of het nu gaat om een zakelijke lunch, diner feestelijke gelegenheid of zomaar heerlijk ontspannen. Hotel Akersloot biedt u uiteenlopende mogelijkheden voor uw lunch en diner.

  Lees meer
 • %Live Cooking% - Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

  Live Cooking

  Iedere zaterdag en zondag presenteert Hotel Akersloot vanaf 17.00 uur voor u het Live Kook Spektakel. Tijdens deze avond zal de keukenbrigade live een uitgebreid assortiment aan culinaire lekkernijen voor u bereiden

  Lees meer
 • %Zondagsbrunch% - Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

  Zondagsbrunch

  Eerst lekker uitslapen op zondag en daarna genieten van het heerlijke brunchbuffet dat Hotel Akersloot wekelijks organiseert. Kom gezellig met familie, collega's of vrienden brunchen in Hotel Akersloot.

  Lees meer
 • %Terras% - Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

  Terras

  Van april tot en met september kunt u 7 dagen per week genieten op het sfeervolle terras van Hotel Akersloot. Het bedieningsteam staat hier vanaf 11.00 uur de hele dag voor uw klaar.

  Lees meer
 • %Bar% - Hotel Akersloot / A9 Alkmaar

  Bar

  Wilt u even ontspannen na een drukke dag, of wilt u een bespreking houden in een informele omgeving? In de sfeervol ingerichte hotelbar van Hotel Akersloot met gezellige zitjes en een open haard is het goed vertoeven met familie, vrienden of collega's.

  lees meer
Wij maken gebruik van cookies.