Direct naar de contentDirect naar de footer
Culinair genieten
Culinair genieten

Restaurant

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te dineren, brunchen of kennis te maken met ons live cooking arrangement. Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in een van onze restaurants. Eet smakelijk!

A la Carte

A la Carte

Culinair genieten van de specialiteiten in een sfeervolle ambiance. Of het nu gaat om een zakenlunch, diner, feestelijke gelegenheid of zomaar heerlijk ontspannen. Hotel Akersloot biedt u uiteenlopende mogelijkheden voor uw diner.
Live Cooking

Live Cooking

Op verschillende zaterdagen presenteert Hotel Akersloot vanaf 17.00 uur voor u het Live cooking buffet. Tijdens deze avond zal de keukenbrigade een uitgebreid assortiment aan culinaire lekkernijen voor u bereiden
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Iedere Zondag serveren wij de uitgebreide Van der Valk zondagsbrunch.
Moederdagbrunch zonder muziek

Moederdagbrunch zonder muziek

Geniet met Moederdag van ons uitgebreide, luxe brunchbuffet met: de lekkerste gerechten, uitgebreid kinderbuffet en een huisgemaakt dessertbuffet. U wordt vanaf 11:00 uur ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje.
Vaderdag brunch

Vaderdag brunch

Geniet met Vaderdag van ons uitgebreide, luxe brunchbuffet met: heerlijke gerechten, uitgebreid kinderbuffet en een huisgemaakt dessertbuffet. U wordt vanaf 11:00 uur ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje.
Reviewz
Gemiddelde score:
9,1
2863 beoordelingenAlle beoordelingen
W Duurkoop-Rietvelt
Hotel Akersloot 
Brunch zeer uitgebreid

Gezellige Paasbrunch. Uitgebreid buffet. Wel erg druk, maar voldoende voor iedereen. Vriendelijk personeel. Schoon en geregeld weer aangevuld.

 • Dinerdeal

  Dinerdeal

  Met de Diner Deal gaat u uitgebreid uit eten voor de laagste prijs in één van onze vele Valk Exclusief restaurants. De Diner Deal bestaat uit een 3 gangen diner voor maar €39,50 per persoon!

  39,50
  per persoon
 • Bar

  Bar

  Wilt u even ontspannen na een drukke dag, of wilt u een bespreking houden in een informele omgeving? In de sfeervol ingerichte hotelbar van Hotel Akersloot met gezellige zitjes en een open haard is het goed vertoeven met familie, vrienden of collega's.

 • Terras

  Terras

  Van april tot en met september kunt u 7 dagen per week genieten op het sfeervolle terras van Hotel Akersloot. Het bedieningsteam staat hier vanaf 11.00 uur de hele dag voor u klaar.

Restaurant faciliteiten

Restaurant faciliteiten

Voor ieder type gast heeft Van der Valk iets te bieden.