Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te dineren, brunchen of kennis te maken met ons live cooking arrangement. Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in een van onze restaurants. Eet smakelijk!

Lunchbuffet

Lunchbuffet

Helaas zullen wij voor onbepaalde tijd geen lunchbuffet organiseren. Wanneer wij besluiten het lunchbuffet weer te organiseren dan zullen wij dit hier bekend maken. Wenst u een privé lunchbuffet? Dit is mogelijk vanaf 25 personen en hiervoor kunt u contact opnemen met onze Sales afdeling. Zij zijn bereikbaar via 0251-361810 of sales@akersloot.valk.nl
A la Carte

A la Carte

Culinair genieten van de specialiteiten in een sfeervolle ambiance. Of het nu gaat om een zakenlunch, diner, feestelijke gelegenheid of zomaar heerlijk ontspannen. Hotel Akersloot biedt u uiteenlopende mogelijkheden voor uw diner.
Dinerdeal

Dinerdeal

Geniet van een 3 gangen keuzediner voor maar €32,50 per persoon!
Gastrobar Septem

Gastrobar Septem

Gastrobar Septem is een unieke locatie gelegen naast Hotel Akersloot. De Gastrobar is geopend van vrijdag tot en met zondag voor lunch, borrel of diner. Daarnaast kunt de Gastrobar Septem exclusief afhuren voor een besloten partij.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,4
1605 beoordelingen
MS
Hotel Akersloot / A9 Alkmaar 
Genoten van een rustig maar sfeervol restaurant.

Sliptongetjes. Bediening vriendelijk. Je merkt aan alles dat de bediening ook wel afstand houdt in deze tijd.

 • Dinerdeal

  Dinerdeal

  Met de Diner Deal gaat u uitgebreid uit eten voor de laagste prijs in één van onze vele Valk Exclusief restaurants. De Diner Deal bestaat uit een 3 gangen diner voor maar €32,50 per persoon!

  € 32,50
  per persoon
 • Bar

  Bar

  Wilt u even ontspannen na een drukke dag, of wilt u een bespreking houden in een informele omgeving? In de sfeervol ingerichte hotelbar van Hotel Akersloot met gezellige zitjes en een open haard is het goed vertoeven met familie, vrienden of collega's.

  Bar
 • Terras

  Terras

  Van april tot en met september kunt u 7 dagen per week genieten op het sfeervolle terras van Hotel Akersloot. Het bedieningsteam staat hier vanaf 11.00 uur de hele dag voor uw klaar.

Restaurant faciliteiten

Restaurant faciliteiten

Voor ieder type gast heeft Van der Valk iets te bieden.