Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Restaurant

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te dineren, brunchen of kennis te maken met ons live cooking arrangement. Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in een van onze restaurants. Eet smakelijk!

A la Carte

A la Carte

Vanaf 5 juni is het weer mogelijk te reserveren voor ons a la carte restaurant. Culinair genieten van de specialiteiten in een sfeervolle ambiance. Of het nu gaat om een zakenlunch, diner, feestelijke gelegenheid of zomaar heerlijk ontspannen. Hotel Akersloot biedt u uiteenlopende mogelijkheden voor uw diner.
Afhalen & Bezorgen

Afhalen & Bezorgen

Ondanks dat ons restaurant weer open is kunt u thuis ook nog steeds genieten van onze heerlijke gerechten! Wij hebben een speciale menukaart samengesteld om voor u af te kunnen halen.
Dinerdeal

Dinerdeal

Geniet van een 3 gangen keuzediner voor maar €32,50 per persoon!
Gastrobar Septem

Gastrobar Septem

Gastrobar Septem is een unieke locatie gelegen naast Hotel Akersloot. De Gastrobar is geopend van vrijdag tot en met zondag voor lunch, borrel of diner. Daarnaast kunt de Gastrobar Septem exclusief afhuren voor een besloten partij.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,4
1605 beoordelingen
Mb
Hotel Akersloot / A9 Alkmaar 
We voelden ons echt welkom

Uitstekende ontvangst.

 • Dinerdeal

  Dinerdeal

  Met de Diner Deal gaat u uitgebreid uit eten voor de laagste prijs in één van onze vele Valk Exclusief restaurants. De Diner Deal bestaat uit een 3 gangen diner voor maar €32,50 per persoon!

  € 32,50
  per persoon
 • Bar

  Bar

  Wilt u even ontspannen na een drukke dag, of wilt u een bespreking houden in een informele omgeving? In de sfeervol ingerichte hotelbar van Hotel Akersloot met gezellige zitjes en een open haard is het goed vertoeven met familie, vrienden of collega's.

  Bar
 • Terras

  Terras

  Van april tot en met september kunt u 7 dagen per week genieten op het sfeervolle terras van Hotel Akersloot. Het bedieningsteam staat hier vanaf 11.00 uur de hele dag voor uw klaar.

Restaurant faciliteiten

Restaurant faciliteiten

Voor ieder type gast heeft Van der Valk iets te bieden.