Direct naar de contentDirect naar de footer

Zondagsbrunch

Tafel aanvragen

Iedere Zondag serveren wij de uitgebreide Van der Valk zondagsbrunch.

Eerst lekker uitslapen op zondag en daarna genieten van het heerlijke brunchbuffet dat Hotel Akersloot wekelijks organiseert. Kom gezellig met familie, collega's of vrienden brunchen in Hotel Akersloot.

Ter ontvangst verwelkomen wij u vanaf 11:00 op een feestelijke wijze met een glas bubbels. Vervolgens kunt u genieten van alle heerlijkheden die wij presenteren.
U heeft direct het weekendgevoel te pakken wanneer u geniet van het uitgebreide assortiment van gerechten waaronder luxe broodsoorten, diverse vleeswaren, kaassoorten, vis- en vleesgerechten, verrukkelijke salades en tal van koude en warme gerechten.

Natuurlijk worden de kinderen ook niet vergeten, voor hen is er een speciaal "kinderbuffet" samengesteld met o.a. poffertjes, frites en kip nuggets.

Wij sluiten de brunch af met een uitgebreid dessertbuffet gepresenteerd door onze patissiers vol met huisgemaakte zoetigheden.

Gedurende de brunch serveren wij onbeperkt koffie, thee, melk en verschillende vruchtensappen.

De brunch eindigt om 14.00 uur.

Allergenen

Wij proberen onze gerechten zo samen te stellen dat gasten met de meest voorkomende voedselallergieën gewoon bij ons kunnen eten. Als u een allergie of intolerantie heeft, meld dit dan bij onze medewerkers. Wij informeren u graag over de ingrediënten die wij in onze gerechten gebruiken. Indien mogelijk passen wij de samenstelling van de gerechten voor u aan.

Tijdens/rondom de feestdagen serveren wij brunches tegen aangepaste tarieven. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar de receptie van Hotel Akersloot. Om teleurstellingen te voorkomen, adviseren wij u tijdig te reserveren.

In de maanden juli en augustus organiseren wij geen brunch.

Voor de brunch hanteren wij de volgende tarieven.
Volwassenen € 42,50
Kinderen 8 t/m 11 € 29,50
Kinderen 3 t/m 7 € 25,50
Kinderstoel Gratis

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren