Direct naar de contentDirect naar de footer
Vergaderen in stijl
Vergaderen in stijl

full-service van Hotel Akersloot voor de planning van uw vergadering of evenement.

Hotel Akersloot als ideale locatie

Centraal gelegen in het hart van Noord Holland is Hotel Akersloot dé perfecte uitvalsbasis voor het houden van een vergadering, training, cursus, beurs of congres!

Met 12 multifunctionele zalen beschikt Hotel Akersloot over een scala aan mogelijkheden voor zowel zakelijke als feestelijke bijeenkomsten tot 450 personen.
Al onze zalen bieden daglicht en kunnen in iedere gewenste opstelling ingericht worden. Daarnaast zijn alle zalen uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur en klimaatbeheersing.

Bij Van der Valk Hotel Akersloot is vergaderen met meerwaarde vanzelfsprekend. Wij denken graag met u mee over de voorbereiding, de invulling en de uitvoering van uw aanvraag, zodat u zich met uw bijeenkomst kunt bezighouden.

MEER INFORMATIE OF VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?

  • MEER INFORMATIE OF VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?

    Arrangementen

    Om het u gemakkelijk te maken hebben wij verschillende vergaderarrangementen voor u samengesteld. Binnen deze arrangementen is uw zakelijke bijeenkomst van begin tot eind voorbereid en zal het u en uw gasten aan niets ontbreken.
    Wij zijn bereikbaar op +31 (0)251 361810 of via sales@akersloot.valk.nl.

  • MEER INFORMATIE OF VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?
Actief vergaderen

Actief vergaderen

Wilt u met uw collega's na een intensieve vergadering lekker een dag uitwaaien op de meren? Alle neuzen één kant op krijgen tijdens een sportieve zeilrace? Of tijdens de vergadering een unieke break inlassen?

Combineer uw vergadering met een sportieve of gezellige activiteit in en nabij Hotel Akersloot. In samenwerking met onze buren Zeilschool Het Uitgeestermeer en Outstandig Events organiseren wij verschillende activiteiten. Vraag onze Sales & Banqueting afdeling naar alle mogelijkheden.

Lees meer