Direct naar de contentDirect naar de footer
Vergaderen in stijl
Vergaderen in stijl

Actief vergaderen

In samenwerking met onze buren Zeilschool Het Uitgeestermeer en Outstandig Events organiseren wij verschillende activiteiten.

RIB varen

Voor diegene die de combinatie van snelheid en water niet schuwt en beschikt over stalen zenuwen is het bij ons mogelijk in te stappen in een supersnelle RIB die plaats biedt aan circa 10 personen. Zelfs met dit aantal personen aan boord haalt onze RIB onder ideale omstandigheden met gemak 100 kilometer per uur. De RIB wordt aangedreven door 2 motoren van ieder 150PK!

Waterskiën, wakeboarden of bananariden

Gaat u liever het water ín? Het is ook mogelijk om een poging te wagen op de waterski's of het wake- of kneeboard! We beschikken ook over een opblaasbare banaan voor achter de RIB die plaats biedt aan meerdere personen tegelijkertijd.

Luxe sloeparrangement of vrijgezellenfeest

Het is bij ons mogelijk compleet verzorgde arrangementen te boeken. Laat u in een van de luxe sloepen met schipper afzetten of ophalen in bijvoorbeeld Alkmaar, Amsterdam of de Zaanse Schans.

Boogschieten

Schuilt er in u ook een Robin Hood? Boogschieten is een activiteit die u zeker niet elke dag doet. Een activiteit die geschikt is om als losse workshop te ervaren maar ook in combinatie met bijvoorbeeld een strandprogramma of GPS tocht. Deze activiteit wordt begeleid door een deskundig en gediplomeerd instructeur.

Blokarten

Ervaar de snelheid en power van de wind in je zeil en roll over the beach in een blokart /strandzeiler! Blokarten is een onvergetelijke ervaring waar nog lang over gesproken zal worden… De blokarts staan bij aankomst gereed en na een korte instructie kunt u direct het parcours op.

Zaal mogelijkheden

Zaal mogelijkheden

Lees nu meer inhoudelijke informatie over de verschillende zaal mogelijkheden voor uw bijeenkomst.