Direct naar de contentDirect naar de footer

Arrangementenmenu

Voorgerechten

Voorgerechten

Als u een allergie of een intolerantie heeft meldt u dit aub aan onze bediening
  • Baguette

    stokbrood met kruidenboter

  • Breekbrood

    bruin en wit boerenbrood met aïoli, kruidenboter en tapenade

  • Caesar salade

    Met vers gebakken kip, Romeinse sla, croutons, ei, rode ui, Parmezaanse kaas, gebakken spek, tomaatjes en Caesardressing

  • Salade geitenkaas *

    Salade geitenkaas, geitenkaas uit de oven, op een frisse salade met rode biet, snoeptomaatjes, appel en notenhoning

    * Vegetarisch
  • Runderhaascarpaccio

    Gesneden runderhaas, gegarneerd met gedroogde tomaten, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, gemengde sla, en keuze uit truffel mayonaise of pesto

  • Vitello tonato

    rosé gebraden kalfsmuis dun gesneden, met een tonijnmayonaise en frisse salade

  • Gamba’s

    gewokt in knoflookolie met rode peper geserveerd met stokbrood

  • Champignons toast *

    gebakken mini champignons met sjalot, geroosterde paprika en kruidenboter geserveerd met krokante toast

    * Vegetarisch
Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Boeren kippensoep

    met groenten en stukjes kip

  • Tomatensoep *

    gemaakt van pomodori-tomaten met zongedroogde tomaatjes en courgette

    * Vegetarisch
  • Franse uiensoep

    op basis van runderbouillon met gegratineerde croutons

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met frieten, aardappelen en groenten. Voor salade kunt u gebruik maken van onze saladebar. Als u een allergie of een intolerantie heeft meldt u dit aub aan onze bediening
  • Gemarineerde kipsaté

    Met satésaus en kroepoek en seroendeg

  • Schnitzel du Chef

    Met een saus naar keuze

  • Cordon Bleu Alkmaar

    Gevuld met ham en kaas en met een saus naar keuze

  • Ravioli *

    Ravioli ricotta, geserveerd met spinazie, old Alkmaarkaas gepofte pompoenpitten en citrus-salie olie

    * Vegetarisch
  • Gegrilde Zeebaars

    Gegrilde zeebaarsfilet met zoete aardappel crème, geroosterde groenten en bearnaisesaus

  • Gebakken scholfilet

    met geroosterde groenten en remouladesaus

  • Haasbiefstukje

    met een saus naar keuze (150g)

  • Varkenshaas du Chef

    met een saus naar keuze

  • Sauzen

    Sauzen naar keuze: bearnaisesaus, champignonroomsaus, pepersaus, satésaus of kaassaus

Desserts

Desserts

  • Mont blanc

    vanilleroomijs met advocaat en slagroom

  • Café Glacé

    vanilleroomijs, mokkasiroop en slagroom

  • Klassieke Sorbet

    Vanilleroomijs, vruchtjes, aardbeiensiroop en slagroom

  • Dame Blanche

    Vanilleroomijs, slagroom en warme chocoladesaus apart geserveerd

  • Vanilleroomijs

    Geserveerd met slagroom

  • fruitsalade

    van verschillende soorten vers fruit

  • Chocolade Moulleux

    Warm chocolade taartje met een lopende vulling, geserveerd met een bolletje mascarpone roomijs

Special Coffee's

Special Coffee's

  • Keuze uit

    Irish (Whiskey)*
    Spanish (Tia Maria)*
    French (Grand Marnier)*
    Italian (Amaretto)*
    D.O.M. (Benedictine)*
    Kiss of Fire (Tia Maria en Cointreau)*
    Jamaican (Tia Maria en bruine rum)*

* Voor deze gerechten berekenen wij een toeslag à € 2,50 per gerecht.