Direct naar de contentDirect naar de footer

Arrangementenmenu

Voorgerechten

Voorgerechten

Als u een allergie of een intolerantie heeft meldt u dit aub aan onze bediening
  • Burrata *

    met bruschetta's, gerookte basilicumolie, gepofte cherry-tomaatjes, tomatengel, balsamico glace en frisse salade

    * Vegetarisch
  • Beef tataki

    met sushirijst, sesam, edamame boontjes, wasabi mayonaise en nori kroepoek

  • Rundercarpaccio

    dun gesneden ossenhaas met gedroogde tomaten, Parmezaanse kaas, pittenmix en gemengde sla, keuze uit: truffelmayonaise of basilicumpesto

  • Vitello tonnato

    rosé gebraden kalfsmuis, dun gesneden, met een tonijnmayonaise en frisse salade

  • Gefrituurde bloemkool *

    met ingelegde groenten, avocadocrème en vadouvan mayonaise

    * Vegetarisch
  • Baguette

    wit gebakken stokbrood met kruidenboter

  • Luxe broodplank

    meergranen breekbrood met kruidenboter, hummus en aïoli

  • Champignons toast

    champignons met sjalot, paprika, bosui en knoflook, geserveerd met krokante toast

  • Aziatische gamba's

    gewokt met citroengras, gember, knoflook en rode peper

  • Salade geitenkaas *

    geitenkaas kroketjes, op een frisse salade met rode biet, snoeptomaatjes, appel en notenhoning

    * Vegetarisch
  • Caesar salade

    salade van Romeinse sla, croutons, ei, rode ui, Parmezaanse kaas, gebakken spek, cherry tomaatjes, Caesardressing en Japanse Karaage kipnuggets

  • Salade carpaccio

    frisse salade met dungesneden ossenhaas, gedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas, rucola, pittenmix en truffelmayonaise

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Kokos currysoep

    met stukjes kip, taugé, bosui en koriander

  • Tomatensoep *

    van Pomodori-tomaten met zongedroogde tomaten en basilicum crème geserveerd met een kaasvlinder

    * Vegetarisch
  • Franse uiensoep

    op basis van runderbouillon en gesauteerde uien geserveerd met een kaasvlinder

  • Zaanse mosterdsoep

    met fijne reepjes spek en prei (ook vegetarisch verkrijgbaar)

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met frieten, aardappelen en groenten. Als u een allergie of een intolerantie heeft meldt u dit aub aan onze bediening
  • Indiase groenten curry *

    seizoensgroenten met groene curry, geserveerd met basmati rijst, Naante en een mango chutney

    * Vegetarisch
  • New Meat burger *

    Vegan New Meat bruger met little gem, tomaat, augurk, smokey BBQ mayonaise op een sesam bun

    * Vegetarisch
  • Italiaans pasta taartje *

    met linguine pasta, gedroogde cherry tomaatjes, basilicum, spinazie en Parmezaanse kaas

    * Vegetarisch
  • Penne bolognese

    penne pasta met een rundergehakt tomatensaus en Italiaanse kruiden en Parmezaanse kaaskrullen

  • Gebakken scholfilet

    met remouladesaus en pompoencrème

  • Gegrilde zeebaars

    met parel couscous en antiboise

  • Black Tiger spies

    met Caribische rijstsalade, gebrande kokos, mango salsa en wasabikroepoek

  • Kip saté

    gemarineerde kipspies met satésaus, kroepoek en seroendeng

  • Burger Akersloot

    geserveerd op een Brioche bol met little gem, tomaat, augurk, Alkmaarse kaas en smokey BBQ mayonaise

  • Gegrilde kipfilet du chef

    kipfilet met een saus naar keuze

  • Schnitzel du chef

    met een saus naar keuze

  • Cordon blue Alkmaar

    gevuld met ham en kaas, met saus naar keuze

  • Kalfslever

    geserveerd met een tarte tartin van rode ui en uitgebakken spek

  • Varkenshaas du chef

    met een saus naar keuze

  • Roerbak chicken en surf

    roergebakken kipreepjes en gamba's met verschillende roergebakken groenten en een Oosterse sesamsaus

  • Sauzen naar keuze

    bearnaisesaus | champignonroomsaus | pepersaus | satésaus | kaassaus

Desserts

Desserts

  • Crème brûlée

    gekarameliseerde vanille flan met kersensorbetijs

  • Chocolade moelleux

    warm chocoladetaartje met een lopende vulling, geserveerd met een bolletje yoghurt roomijs

  • Dessert cocktail *

    bosvruchten compote, kersensorbetijs en een vegan slagroom

    * Vegetarisch
  • Why Nuts

    mascarpone bavarois met chocolade en crumble van hazelnoot geserveerd met duindoorngel en bloedsinaasappelsorbetijs

  • Vers fruit

    salade van verschillende soorten vers fruit

  • Combi coup

    keuze uit: vanille roomijs, bloedsinaasappelsorbetijs, yoghurt roomijs, kersensorbetijs met slagroom

  • Mont blanc

    vanilleroomijs met advocaat en slagroom (bevat alcohol)

  • Klassieke sorbet

    vanilleroomijs, vruchtjes, aardbeiensiroop en slagroom

  • Dame blanche

    vanilleroomijs, slagroom en apart geserveerde warme chocoladesaus