Direct naar de contentDirect naar de footer

Arrangementenmenu

Voorgerechten

Voorgerechten

Als u een allergie of een intolerantie heeft meldt u dit aub aan onze bediening
  • Steak tartaar

    Klassiek gemarineerd met sjalot, mosterd, bieslook, worcestersaus met een 63 graden crème van eidooier, truffelmayonaise en kaaskletskopjes

  • Carpaccio van dry-aged gerookte gele biet *

    Dun gesneden dry-aged gele biet met appel, rode bietencrème, rucola, granaatappel en zwarte peper vinaigrette

    * Vegetarisch
  • Rundercarpaccio

    Dun gesneden ossenhaas met gedroogde tomaten, Parmezaanse kaas, gemengde pittenmix en een kletskop van Parmezaanse kaas
    Keuze uit: truffelmayonaise of basilicumpesto

  • Burrata *

    Burrata met een salade van tijgertomaatjes, basilicumolie, pompoencrème, gerookte zwart zeezout en aceto balsamico

    * Vegetarisch
  • Baguette *

    Wit gebakken stokbrood met kruidenboter

    * Vegetarisch
  • Luxe broodplankje *

    Rustiek brood met kruidenboter, chili roomkaas en aïoli

    * Vegetarisch
  • Aziatische iberico ribfingers

    Met witte koolsalade, zoetzure komkommers, pittige rijstcrackers en hoisinsaus

  • Mediterrane gamba's

    Gewokt met Spaanse rode peper, bosui, knoflook en sjalot

  • Gyoza van groenten en Indiase curry *

    Gestoomde Japanse dumpling met bosui, rode peper, sesam, unagilak en gefrituurde kataifideeg

    * Vegetarisch
Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Thaise tom kha kai

    Met koriander, kip, Spaanse peper, bosui, shiitake en limoen, op basis van gevogelte bouillon

  • Geroosterde paprika-tomatensoep *

    Van Pomodori-tomaten en geroosterde rode paprika’s met zongedroogde tomaatjes en basilicum crème fraîche, geserveerd met een kaasvlinder, op basis van groenten bouillon

    * Vegetarisch
  • Franse uiensoep

    Van gesauteerde uien, geserveerd met een kaasvlinder, op basis van runderbouillon

  • Mexicaanse maïssoep *

    Met geroosterde maïs, feta, koriander en chili paprika olie, op basis van groenten bouillon

    * Vegetarisch
Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met frieten, aardappelen en groenten. Als u een allergie of een intolerantie heeft meldt u dit aub aan onze bediening
  • New Holy Moly Meat burger *

    Vegan New Meat burger geserveerd op een vegan brioche bun met ijsbergsla, komkommer, tomaat, augurk, bieslook knoflookmayonaise, violife vegan cheddarkaas en gefrituurde uienringen

    * Vegetarisch
  • Ravioli van truffel en eekhoorntjesbrood *

    Met gegrilde eryngii paddenstoel, oude Rotterdamse kaas, rucola en gedroogde tomaatjes

    * Vegetarisch
  • Pasta bolognese *

    Conchiglie rigate pasta met rundergehakt, tomatensaus, Italiaanse kruiden en Parmezaanse kaas

    * Vegetarisch
  • Gebakken scholfilet

    Met remouladesaus en pompoencrème

  • Gebakken sliptongetjes | 2 stuks

    Met remouladesaus, salade van venkel, paprika en zeekraal en pompoencrème

  • Saté Ajam

    Gemarineerde spies van kippendijen met satesaus, atjar, cassave kroepoek, gado gado salade, gefrituurde uitjes en seroendeng

  • Burgerlicious

    Geserveerd op een pretzel bol met ijsbergsla, komkommer, tomaat, augurk, Alkmaarse kaas, gebakken bacon, gebakken ei, BBQ saus en gefrituurde uienringen

  • Huli Huli Butterfly chicken

    Road kill” maïskip van de grill, tropische marinade, pofpieper met kruiden, crème fraîche en Argentijnse salsa

  • Schnitzel du chef

    Met een saus naar keuze

  • Schnitzel Old Alkmaar

    Met gebakken uien, spek en champignons, gegratineerd met Old Alkmaar kaas

  • Cordon blue Alkmaar

    Gevuld met ham en kaas, met saus naar keuze

  • Kalfslever

    Geserveerd met een tarte tatin van rode ui, appelcompote en uitgebakken spek

  • Varkenshaas du chef

    Met een saus naar keuze

  • Roerbak surf & turf

    Roergebakken ossenhaaspuntjes en gamba’s met verschillende roergebakken groenten, jasmijnrijst, limoen en een Oosterse saus

  • Salade geitenkaas *

    Geitenkaas van "de Meibloem", met 2 geitenkaaskroketjes en dadelbrood met vijgenchutney geserveerd op een frisse salade van rode biet, cherrytomaatjes, appel, noten en honing

    * Vegetarisch
  • Caesar salade

    Salade van Romeinse sla, croutons, ei, rode ui, Parmezaanse kaas, gebakken spek, cherrytomaatjes, Caesardressing en Japanse Karage kipnuggets

  • Salade carpaccio

    Frisse salade met dungesneden ossenhaas, gedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas, rucola, pittenmix en truffelmayonaise

  • Salade tataki van verse tonijn

    Frisse salade met dungesneden tataki van verse tonijn met gedroogde tomaatjes, haricots verts, ei, rode ui, zwarte olijven en een sesam soja dressing

  • Sauzen naar keuze

    bearnaisesaus | champignonroomsaus | pepersaus | satésaus | kaassaus | Stroganoff saus

Desserts

Desserts

  • Crema catalana

    Gekarameliseerde flan van vanille, kaneel en citroen met sinaasappelsorbetijs

  • Cometé chocolate orange *

    Chocolade bol gevuld met vegan melkchocolade, karamel en sinaasappel gelei

    * Vegetarisch
  • Akerslootse sorbet *

    Limoensorbetijs, frambozensorbetijs, vers fruit en slagroom

    * Vegetarisch
  • Vers fruit

    Salade van verschillende soorten vers fruit

  • Mont blanc

    Vanilleroomijs met advocaat en slagroom (bevat alcohol)

  • Dame noire

    Chocolade roomijs met slagroom en een bakje vanillesaus

  • Dame blanche

    Vanille roomijs met slagroom en een bakje chocoladesaus

  • Combi coupe

    Keuze uit: limoensorbetijs, frambozen sorbetijs, witte chocolade frambozenijs, vanille roomijs, sinaasappelsorbetijs, chocolade roomijs, met slagroom