Direct naar de contentDirect naar de footer

Arrangementenmenu

Voorgerechten

Voorgerechten

Als u een allergie of een intolerantie heeft meldt u dit aub aan onze bediening
  • Steak tartaar van bospeen *

    3 kleuren bospeen, crème van een 63 graden celsius eidooier, luchtige Hollandaise saus, mini groenten en een kruidentuintje

    * Vegetarisch
  • Beef tataki

    met sushirijst, sesam, edamame boontjes, sesammayonaise en een kletskop van sesam en sinaasappel

  • Rundercarpaccio

    dun gesneden ossenhaas met gedroogde tomaatjes, pittenmix, gemengde salade en een kletskop van Parmezaanse kaas, keuze uit truffelmayonaise of basilicumpesto

  • Canneloni van geitenkaas *

    met honing en kerrie, citruscrème, honingkrokantjes en een gaufrette van rode biet

    * Vegetarisch
  • Iberico ribfingers

    met kimchi, unagilak, bosui, gefrituurde glasnoedels en kimchi flakes

  • Mediteraanse gamba's

    gewokt met Spaanse rode peper, bosui, knoflook en sjalot

  • Baguette

    wit gebakken stokbrood met kruidenboter

  • Luxe broodplank

    rustiek breekbrood met kruidenboter, chili roomkaas en aïoli

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Japanse noedelsoep

    op basis van gevogeltebouillon met ramennoedels, taugé, bosui, beukenzwam en een gyoza van rund

  • Geroosterde paprika-tomatensoep *

    op basis van groentebouillon, van Pomodori-tomaten en geroosterde rode paprika's met zongedroogde tomaatjes, basilicum crème fraîche en geserveerd met een kaasvlinder

    * Vegetarisch
  • Franse uiensoep

    op basis van runderbouillon en gesauteerde uien geserveerd met een kaasvlinder

  • Zaanse mosterdsoep

    op basis van groentebouillon met fijn gesneden uitgebakken spekjes en geserveerd met een kaasvlinder (ook vegetarisch verkrijgbaar)

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met frieten, aardappelen en groenten. Als u een allergie of een intolerantie heeft meldt u dit aub aan onze bediening
  • New Holy Moly Meat burger *

    vegan New Meat burger geserveerd op een vegan brioche bun met ijsbergsla, komkommer, tomaat, augurk, BBQ saus, Violife vega cheddarkaas en gefrituurde uienringen

    * Vegetarisch
  • Ravioli van truffel en eekhoorntjesbrood *

    met gegrilde erynii paddenstoel, oude Rotterdamse kaas, rucola, gedroogde tomaatjes en truffelroomsaus

    * Vegetarisch
  • Liguine bolognese *

    spinazie linguine pasta met rundergehakt, tomatensaus, Italiaanse kruiden en Parmezaanse kaas

    * Vegetarisch
  • Gebakken scholfilet

    met remouladesaus en wortelcrème

  • Gegrilde doradefilet

    met tomatenrisotto, babymais, venusschelpjes, beurre blanc en basilicumolie

  • Saté Ajam

    gemarineerde spies van kippendijen met satésaus, huisgemaakte atjar, cassave kroepoek, gado gado salade, gefrituurde uitjes en seroendeng

  • Burger Akersloot 'Oh Cheesus'

    geserveerd op een pretzel bun met ijsbergsla, komkommer, tomaat, augurk, Alkmaarse kaas, bacon, gebakken ei, BBQ saus en gefrituurde uienringen

  • Huli Huli Butterfly chicken

    "road kill" maiskip van de grill, tropische marinade, pofpieper met kruiden crème fraîche en Argentijnse salsa

  • Schnitzel du chef

    met een saus naar keuze

  • Cordon blue Alkmaar

    gevuld met ham en kaas, met saus naar keuze

  • Kalfslever

    geserveerd met een tarte tartin van rode ui en uitgebakken spek

  • Varkenshaas du chef

    met een saus naar keuze

  • Roerbak surf en turf

    roergebakken ossenhaaspuntjes en gamba's met verschillende roergebakken groenten, basmati rijst, limoen en Oosterse sesamsaus

  • Salade geitenkaas *

    geitenkaas van 'De Meibloem' met 2 geitenkaaskroketjes, dadelbrood met vijgenchutney op een frisse salade met rode biet, cherrytomaatjes, appel, noten en honing

    * Vegetarisch
  • Caesar salade

    salade van Romeinse sla, croutons, ei, rode ui, Parmezaanse kaas, gebakken spek, cherrytomaatjes, Caesardressing en Japanse Karaage kipnuggets

  • Salade carpaccio

    frisse salade met dun gesneden ossenhaas, gedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas, rucola, pittenmix en truffelmayonaise

  • Salade tataki van verse tonijn

    frisse salade met dun gesneden tataki van verse tonijn, gedroogde tomaatjes, haricots verts, ei, rode ui, zwarte olijven en een sesam-soja dressing

  • Sauzen naar keuze

    bearnaisesaus | champignonroomsaus | pepersaus | satésaus | kaassaus | Stroganoff saus

Desserts

Desserts

  • Crema catalana

    gekarameliseerde flan van vanille, kaneel en citroen met bloedsinaasappelsorbet

  • Chocolade lavacakeje

    warm chocoladetaartje met een lopende vulling, geserveerd met een bolletje yoghurt roomijs

  • Dessert cocktail *

    roodfruit compote, bloedsinaasappelsorbet en vegan slagroom

    * Vegetarisch
  • Vers fruit

    salade van verschillende soorten vers fruit

  • Combi coupe

    keuze uit: vanille roomijs, yoghurt roomijs, bloedsinaasappelsorbet en slagroom

  • Mont blanc

    vanilleroomijs met advocaat en slagroom (bevat alcohol)

  • Klassieke sorbet

    vanilleroomijs, vruchtjes, aardbeiensiroop en slagroom

  • Dame blanche

    vanilleroomijs, slagroom en apart geserveerde warme chocoladesaus