Direct naar de contentDirect naar de footer

Arrangementenmenu

Voorgerechten

Voorgerechten

Als u een allergie of een intolerantie heeft meldt u dit aub aan onze bediening
  • Steak tartaar

    Klassiek gemarineerd met sjalot, mosterd, bieslook, worcestersaus met een 63 graden crème van eidooier, truffelmayonaise en kaaskletskopjes

  • Carpaccio van botervis

    Dun gesneden botervis met mierikswortelcrème, prei-olie en mosterdkaviaar

  • Carpaccio van knolselderij *

    Dun gesneden knolselderij met kiwi-jalapeño salsa en gefermenteerde mosterdzaadjes

    * Vegetarisch
  • Burrata *

    Burrata met een salade van tijgertomaatjes, basilicumolie, pompoencrème, gerookte zwart zeezout en aceto balsamico

    * Vegetarisch
  • Rundercarpaccio

    Dun gesneden ossenhaas met gedroogde tomaten, Parmezaanse kaas, gemengde pittenmix en een kletskop van Parmezaanse kaas
    Keuze uit: truffelmayonaise of basilicumpesto

  • Cecina de vaca

    Spaanse runderham met chipotle-paprika salsa en knoflook crostinis

  • Baguette *

    Wit gebakken stokbrood met kruidenboter

    * Vegetarisch
  • Luxe broodplankje *

    Rustiek brood met kruidenboter, chili roomkaas en aïoli

    * Vegetarisch
  • Duo gamba’s en Iberico ribfingers

    Op een bedje van knolselderijsalade en chorizo met een hoisinsaus

  • Mediterrane gamba's

    Gewokt met Spaanse rode peper, bosui, knoflook en sjalot

  • Gyoza van groenten en Indiase curry *

    Gestoomde Japanse dumpling met bosui, rode peper, sesam, unagilak en gefrituurde kataifideeg

    * Vegetarisch
Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Champignon truffel-crème soep *

    Romige champignonsoep met truffel-crème en een kaasvlinder

    *op basis van groenten bouillon

    * Vegetarisch
  • Tomatensoep con tapenade *

    Van Pomodori-tomaten met tomaten tapenade en basilicum crème fraîche geserveerd met een kaasvlinder

    *op basis van groenten bouillon

    * Vegetarisch
  • Franse uiensoep

    Van gesauteerde uien, geserveerd met een kaasvlinder, op basis van runderbouillon

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met frieten, aardappelen en groenten. Als u een allergie of een intolerantie heeft meldt u dit aub aan onze bediening
  • New Meat burger *

    Vegan New Meat burger geserveerd op een vegan brioche bun met ijsbergsla, komkommer, tomaat, augurk, bieslook knoflookmayonaise, violife vegan cheddarkaas en gefrituurde uienringen

    * Vegetarisch
  • Ravioli stoofvlees

    Stoofvlees ravioli met salie jus, Ganciale spek en pecorino Romano kaas

  • Spaghetti ‘kaas en peper’ *

    Spaghetti met pecorini Romano kaas en peper

    * Vegetarisch
  • Pasta bolognese *

    Conchiglie rigate pasta met rundergehakt, tomatensaus, Italiaanse kruiden en Parmezaanse kaas

    * Vegetarisch
  • Gebakken scholfilet

    Met remouladesaus en pompoencrème

  • Gebakken gamba’s

    Geserveerd met noedels, bimi, rode curry en langoustines

  • Zeebaars

    Geserveerd met baldo rijst, groene asperges en dashi beurre bl

  • Gebakken sliptongetjes | 2 stuks

    Met remouladesaus, salade van venkel, paprika en zeekraal en pompoencrème

  • Saté Ajam

    Gemarineerde spies van kippendijen met satesaus, atjar, kroepoek, gado gado salade, gefrituurde uitjes en seroendeng

  • Schnitzel du chef

    Met een saus naar keuze

  • Burger Akersloot

    Geserveerd op een pretzel bol met ijsbergsla, komkommer, tomaat, augurk, Alkmaarse kaas, gebakken bacon, gebakken ei, BBQ saus en gefrituurde uienringen

  • Schnitzel Old Alkmaar

    Met gebakken uien, spek en champignons, gegratineerd met Old Alkmaar kaas

  • Schnitzel du chef

    Met een saus naar keuze

  • Cordon bleu Alkmaar

    Gevuld met ham en kaas, met saus naar keuze

  • Kalfslever

    Geserveerd met appel gyoza, ui compote en Berkshire spek

  • Varkenshaas du chef

    Met een saus naar keuze

  • Roerbak surf & turf

    Roergebakken ossenhaaspuntjes en gamba’s met verschillende roergebakken groenten, jasmijnrijst, limoen en een Oosterse saus

  • Salade geitenkaas *

    Geitenkaas van "de Meibloem", met 2 geitenkaaskroketjes en dadelbrood met vijgenchutney geserveerd op een frisse salade van rode biet, cherrytomaatjes, appel, noten en honing

    * Vegetarisch
  • Caesar salade

    Salade van Romeinse sla, croutons, ei, rode ui, Parmezaanse kaas, gebakken spek, cherrytomaatjes, Caesardressing en Japanse Karage kipnuggets

  • Salade carpaccio

    Frisse salade met dungesneden ossenhaas, gedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas, rucola, pittenmix en truffelmayonaise

  • Salade tataki van verse tonijn

    Frisse salade met dungesneden tataki van verse tonijn met gedroogde tomaatjes, haricots verts, ei, rode ui, zwarte olijven en een sesam soja dressing

  • Sauzen naar keuze

    Keuze uit: pepersaus, satésaus, stroganoffsaus, rode port saus, remouladesaus, maïssaus, Alkmaarse kaassaus, bearnaisesaus, knoflooksaus of champignonroomsaus

Desserts

Desserts

  • Vegan orange brownie *

    Heerlijke brownie, geserveerd met een bolletje aardbeien sorbetijs

    * Vegetarisch
  • Akerslootse sorbet *

    Yuzu sorbetijs, aardbeien sorbetijs, vers fruit en slagroom

    * Vegetarisch
  • Tartelette abrikoos

    Geserveerd met wit chocolade ijs en abrikoos gel

  • Lime cheesecake

    Geserveerd met yuzu sorbetijs

  • Vers fruit

    Salade van verschillende soorten vers fruit

  • Mont blanc

    Vanilleroomijs met advocaat en slagroom (bevat alcohol)

  • Dame noire

    Chocolade roomijs met slagroom en een bakje vanillesaus

  • Dame blanche

    Vanille roomijs met slagroom en een bakje chocoladesaus

  • Combi coupe

    Keuze uit: yuzu sorbetijs, aardbeien sorbetijs, wit chocolade ijs, vanille roomijs, kersen sorbetijs, chocolade roomijs met slagroom

Allergenen

Allergenen