Direct naar de contentDirect naar de footer

Strand

De stranden van Noord-Holland bestrijken een enorme oppervlakte. Voor iedere strandliefhebber is een geschikt stukje strand te vinden! Heerlijk genieten van een ontspannen dag aan de kust.

Castricum aan Zee

Op slechts 9 km van het hotel vindt u het veelzijdige Bakkum aan Zee, ook wel Castricum aan Zee genoemd. Surfers, zwemmers en natuurlijk zonaanbidders vinden hier alle faciliteiten en de rustzoekers kunnen hier het prachtige duingebied betreden.

Op www.deining.nl de website van strandpaviljoen Deining, vindt u specifieke informatie over het strand in Castricum aan Zee.

Bergen

Bergen wordt ook wel het kunstenaarsdorp genoemd! In de kern van dit voor kunstenaars inspirerende dorp bepalen kunst, cultuur en cultuurhistorische elementen de sfeer. Daarnaast zijn er de musea en galeries, een kunstenaarscentrum, de oude Ruïnekerk, verschillende mooie cafés en restaurants met gezellige terrassen, en leuke boetiekjes.

Ook de badplaats Bergen aan Zee heeft een heel eigen sfeer, met het zeeaquarium en een kilometerslang zandstrand, met alle voorzieningen voor een comfortabel dagje strand met alles erop en eraan.

Surfen

Een leuke tip voor gezinnen met kinderen is het volgen van surfles op de stranden van Castricum en Bergen aan Zee.

U kunt leren surfen in de maanden juni, juli en augustus elke zaterdag op het strand van Castricum en elke zondag op het strand van Bergen van 10.30 tot 12.00 uur en 12:30 tot 14:00 uur.

Egmond aan Zee

Dit is een echte familiebadplaats midden in de duinen met een breed zandstrand over een lengte van 5 km, gezellige terrassen, strandpaviljoens en verrassende winkeltjes. Maar ook op cultuurhistorisch gebied is er voldoende te beleven in Egmond. Zoals de ruïnes en de Slotkapel in Egmond aan den Hoef, de Abdij in Egmond-Binnen en niet te vergeten de bollenvelden.

Zandvoort

Eén van de gezelligste en meest geliefde badplaatsen van Nederland is Zandvoort. De bloeiende, gevarieerde badplaats biedt alles wat u zich kunt wensen! De mix van strandvertier, vele evenementen, nostalgie en een modern uitgaansleven maakt Zandvoort aantrekkelijk voor jong en oud.

Wijk aan zee

Het breedste strand van Nederland; Zandkastelen bouwen, schelpen zoeken, vliegeren of een prachtige strandwandeling bij de zonsondergang maken, in Wijk aan Zee zult u zich geen moment vervelen!