Direct naar de contentDirect naar de footer

Sportief

Hotel Akersloot is een multifunctioneel hotel! Met 210 hotelkamers, een uitgebreid zalencomplex, een open keuken op de 1e etage, een verwarmd binnenzwembad en een fitnessruimte is Hotel Akersloot dé perfecte uitvalsbasis voor sportievelingen. Door de vele contacten in de regio kunnen wij ieder wat wils bieden.

Ook geschikt voor groepen

Fietsen

De regio rondom het hotel is uitstekend geschikt voor mooie fiets- & wandelroutes welke u kunt verkrijgen bij de receptie. Wij bieden u ook de mogelijkheid om fietsen bij ons hotel te huren.

Zoekt u wat meer uitdaging?

In samenwerking met diverse bedrijven uit de regio waaronder Zeilschool Uitgeest, Outstanding Events en beachevent kunnen wij u verschillende leuke activiteiten aanbieden bij het Alkmaarder Meer of op één van de nabij gelegen stranden.


Surfen

Golfsurfen is een sport die de laatste jaren heel veel aan populariteit gewonnen heeft. De sport komt uit Hawaï, waar het al tientallen jaren mateloos populair is. Langs onze kust zijn de golven niet zo hoog als op Hawaï, maar ook op de Noordzee kun je fantastisch golfsurfen. In Castricum aan Zee worden diverse lessen en evenementen georganiseerd.

RIB varen

Voor diegene die de combinatie van snelheid en water niet schuwt en beschikt over stalen zenuwen is het bij ons mogelijk in te stappen in een supersnelle RIB die plaats biedt aan circa 10 personen. Zelfs met dit aantal personen aan boord haalt onze RIB onder ideale omstandigheden met gemak 100 kilometer per uur. De RIB wordt aangedreven door 2 motoren van ieder 150PK!

Blokarten

Blokarten is een funsport, iedereen heeft het binnen 10 minuten onder de knie. Blokarten bij outstanding events is de ideale activiteit voor diverse uitjes.

Een blokart stuurt gemakkelijk en de snelheid is goed in de hand te houden. Ervaren blokart instructeurs brengen je de kneepjes van het blokarten in korte tijd bij. Aandacht voor veiligheid staat bij blokarten voorop. Blokarten is snelheid, actie en behendigheid. Het gevoel van formule 1 in het klein.

Waterskiën, wakeboarden of bananariden

Gaat u liever het water ín? Het is ook mogelijk om een poging te wagen op de waterski's of het wake- of kneeboard! We beschikken ook over een opblaasbare banaan voor achter de RIB die plaats biedt aan meerdere personen tegelijkertijd.

Beachevent

Wilt u een origineel evenement aan het strand organiseren?
In samenwerking met Beachevents en Outstanding Events kunnen wij verschillende evenementen van 6 tot 300 personen organiseren.