Direct naar de contentDirect naar de footer
Vergaderen in stijl
Vergaderen in stijl

Hotel Akersloot als ideale locatie

Welkom bij Hotel Akersloot!

Centraal gelegen in het hart van Noord-Holland is Hotel Akersloot dé perfecte uitvalsbasis voor het organiseren van vergaderingen en evenementen.

Met zijn gunstige ligging is het hotel uitstekend bereikbaar vanaf de A9 en ook bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarnaast zijn er ruimschoots parkeerplaatsen waardoor u altijd dicht bij het hotel kunt parkeren. Het hotel beschikt over 12 multifunctionele zalen en een scala aan mogelijkheden voor zowel zakelijke als feestelijke bijeenkomsten. Al onze zalen beschikken over daglicht, audiovisuele apparatuur en klimaatbeheersing.

Om het gemakkelijk te maken hebben wij verschillende arrangementen voor u samengesteld. Binnen deze arrangementen is uw zakelijke of feestelijke bijeenkomst van begin tot eind verzorgd en zal het u en uw gasten aan niets ontbreken.

Geïnteresseerd in het organiseren van een bijeenkomst bij Hotel Akersloot? Wij denken graag met u mee en bespreken dan ook graag de wensen en behoeften van uw toekomstige bijeenkomst.

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen?

  • Meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen?

    Arrangementen

    Wij hebben verschillende vergaderarrangementen voor uw samengesteld. Binnen deze vergaderarrangementen is uw zakelijke bijeenkomst van begin tot einde voorbereid en zal het u en uw gasten aan niets ontbreken. Neem gerust contact op bij vragen en/of opmerkingen. Wij zijn bereikbaar op +31 (0) 251 361 810 of via de mail op sales@akersloot.valk.nl

  • Meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen?

    Offerte aanvragen

    Graag helpen wij u met het organiseren van uw bijeenkomst. Wij denken graag mee over welke zaal u nodig heeft en welk arrangement hier het beste bij past. U kunt uw wensen aangeven via het aanvraagformulier, waarna wij na verzending van het formulier contact met u zullen opnemen.

Actief vergaderen

Actief vergaderen

Wilt u met uw collega's na een intensieve vergadering lekker een dag uitwaaien op de meren? Alle neuzen één kant op krijgen tijdens een sportieve zeilrace? Of tijdens de vergadering een unieke break inlassen?

Combineer uw vergadering met een sportieve of gezellige activiteit in en nabij Hotel Akersloot. In samenwerking met onze buren Zeilschool Het Uitgeestermeer en Outstandig Events organiseren wij verschillende activiteiten. Vraag onze Sales & Banqueting afdeling naar alle mogelijkheden.

Lees meer