Direct naar de contentDirect naar de footer

Een gepaste afsluiting

Bij een overlijden moet er veel geregeld worden, waaronder de verzorging van de crematie of begrafenis. Hotel Akersloot is een geschikte locatie waar u terecht kunt voor diverse condoleance arrangementen. Wij zorgen voor een gepaste afsluiting na een emotionele dag en nemen hiervoor graag de organisatie uit handen zodat u hier niet over na hoeft te denken.

In alle rust uw naasten, vrienden en bekenden de mogelijkheid geven om samen te komen, elkaar te condoleren en de overledene te herdenken. Vanaf 30 personen is het mogelijk om een van onze zalen te reserveren. Indien u met een kleiner gezelschap bent kunnen wij een gedeelte van ons restaurant voor u reserveren.

Een traditionele koffietafel of een uitgebreid lunchbuffet in ons restaurant, wij denken graag met u mee. Onze medewerkers zullen er zorg voor dragen dat u tijdens uw verblijf nergens over hoeft na te denken en u zich volledig kunt richten op uw gasten.

  • Informatie en prijzen

    Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons afdeling Banqueting & Sales op telefoonnummer 0251-361810 of per mail via sales@akersloot.valk.nl

  • Offerte aanvragen

    Wij denken graag mee over welke zaal u nodig heeft en welk arrangement hier het beste bij past. U kunt uw wensen aangeven via het aanvraagformulier, waarna wij na verzending van het formulier contact met u zullen opnemen.