Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten nabij Bergen aan Zee

De kust van Noord-Holland is de uitverkoren vakantiebestemming van vele toeristen. Het kustplaatsje Bergen aan Zee mag jaarlijks duizenden vakantiegangers onderdak bieden. Het plaatsje heeft de vakantieganger enorm veel te bieden voor een geslaagde vakantie. Breng een bezoek aan het Zeeaquarium, waar u in tientallen aquaria vissoorten uit alle wereldzeeën mag bewonderen. Het dorpje Bergen ligt een aantal kilometer landinwaarts en is een bekend kunstenaarsdorp. In het plaatselijke museum Kranenburg ziet u een waardevolle collectie kunstwerken van de zogenaamde Bergense School. Twijfelt u eraan om te overnachten in een van de hotels in Bergen aan Zee? Vreest u dat het dicht bij de kust te rumoerig en te druk is in het hoogseizoen? Bovendien is het vaak niet zo gemakkelijk om een parkeerplaats te vinden wanneer u verblijft in een Bergen aan Zee hotel. Van der Valk Akersloot is een goed alternatief wanneer u zoekt naar hotel Bergen aan Zee!

VAN DER VALK AKERSLOOT ALS ALTERNATIEF VOOR HOTEL BERGEN AAN ZEE

Een perfecte accommodatie voor een vakantie nabij de zee is hotel Akersloot. In tegenstelling tot een hotel in Bergen aan Zee vindt u hier ruim voldoende gratis parkeerplaatsen! Het dorpje Akersloot ligt in een prachtige groene omgeving aan het mooie Alkmaardermeer. Bergen aan Zee bevindt zich op slechts 25 kilometer van ons hotel. Rust is hier troef. Het Van der Valk-hotel Akersloot stelt alles in het werk om het zijn gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Kom volledig tot rust in ons moderne wellnesscentrum. Duik in het fraaie binnenzwembad van hotel Akersloot of werk aan uw conditie in onze fitnessruimte. Ongetwijfeld vindt u uw keuze tussen onze 210 hotelkamers en suites. Een comfortabele bungalow boeken is eveneens mogelijk! Waarom op het internet nog zoeken naar een hotel in Bergen aan Zee?

OMGEVING HOTEL BERGEN AAN ZEE

Omgeving hotel Bergen aan Zee Huur in ons hotel een fiets en ontdek de fraaie omgeving van Akersloot! Fiets naar Bergen aan Zee om een dagje aan de kust door te brengen. Ook fietstochtjes naar de kaasstad Alkmaar of Hoorn aan het IJsselmeer zijn aanraders. Hotel Akersloot: een eersteklas alternatief voor een hotel in Bergen aan Zee!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod