Direct naar de contentDirect naar de footer

U bent op zoek naar hotel Alkmaar?

Alkmaar is prachtige stad, die over heel de wereld bekend is om haar kaasmarkt. Elke vrijdagochtend brengen de kaasdragers de kazen naar het Waagplein, een evenement dat door heel wat toeristen wordt bijgewoond. Maar Alkmaar is ook een historische stad, met vele grachten, musea en monumenten. Wilt u overnachten in een hotel in Alkmaar? Op het web vindt u een lange lijst met hotels als u 'hotel Alkmaar' intypt. In het hoogseizoen kan het echter enorm druk zijn in de stad en zijn parkeerplaatsen schaars. Waarom niet een rustig hotel zoeken in de landelijke omgeving rond Alkmaar?

HET VAN DER VALK-HOTEL AKERSLOOT

Ongeveer 12 kilometer ten zuiden van Alkmaar vindt u het dorp Akersloot. Als u op zoek bent naar hotels in Alkmaar is het Van der Valk-hotel Akersloot een goed alternatief. Hotel Akersloot is een groot hotel, bestaande uit 210 luxe kamers en suites. Het is ook mogelijk om te verblijven in een van de negen comfortabel ingerichte bungalows. Wie van zwemmen houdt, komt aan zijn trekken in het fraaie binnenzwembad. Laat u heerlijk verwennen in ons wellnesscentrum of werk aan uw conditie in ons goed uitgeruste fitnesscentrum.

ZOEK NIET VERDER NAAR HOTEL ALKMAAR

Wenst u geen hotel te Alkmaar, in het drukke centrum van de stad? Overweeg dan Van der Valk-hotel Akersloot. Vanaf ons hotel rijdt u in vijftien minuten naar Alkmaar. Akersloot kent interessante bezienswaardigheden, waaronder het Museumgemaal uit 1879 en korenmolen de Oude Knegt. In de buurt treft u het Alkmaardermeer aan, een fraai natuurgebied dat geliefd is bij watersporters. De kust ligt op slechts 15 kilometer afstand. Bovendien bereikt u de Zaanse Schans, met zijn vele windmolens en houten huizen, in slechts 15 minuten.

HOTEL AKERSLOOT VERWENT ZIJN GASTEN

U hoeft niet in een Alkmaar hotel te verblijven om verwend te worden! Het team van hotel Akersloot staat steeds voor u klaar. In ons restaurant kunt u terecht voor een uitgebreid ontbijt, een smakelijke lunch en een gastronomisch diner. Op zondagmorgen wacht u een brunchbuffet. In de Deluxe-kamers vindt u een bubbelbad en een rainshower. Wenst u nog meer luxe, maak dan uw keuze uit een van onze tien verschillende soorten suites. Een hotel te Alkmaar heeft u weinig meer te bieden! Kies voor Van der Valk-hotel Akersloot, het beste hotel nabij Alkmaar!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod