Direct naar de contentDirect naar de footer

U bent op zoek naar hotels in alkmaar centrum?

U zoekt een hotel in Alkmaar centrum? Heeft u een hotelkamer nodig omdat u vanwege een zakelijke afspraak in Alkmaar moet zijn? Bent u van plan om Alkmaar te bezoeken en te genieten van deze prachtige Kaasstad? Het is te begrijpen dat u dan op zoek bent naar een hotel nabij het centrum van Alkmaar. Vaak ligt de prijs net iets hoger bij hotel in het centrum en daarnaast heeft u in het centrum van een stad altijd te maken met veel geluid. Wellicht is het daarom een goed idee om te boeken bij een hotel dat zich buiten het centrum van Alkmaar bevindt. Een goed alternatief is in dit geval hotel Van der Valk Akersloot. Het hotel ligt op slechts een kwartiertje afstand van Alkmaar.

VOORDELEN VAN VAN DER VALK AKERSLOOT ALS ALTERNATIEF VOOR HOTEL ALKMAAR CENTRUM
Kiest u voor hotel Van der Valk Akersloot als u een hotel nabij Alkmaar centrum nodig heeft, dan heeft u meer dan een hotel. Ook wanneer u tijdens uw verblijf in het hotel nog moet werken, zit u op deze locatie helemaal goed. U kunt op uw hotelkamer gratis gebruik maken van Wifi en heeft de beschikking over thee en koffiefaciliteiten. Wilt u tussendoor nog wat ontspannen, neem dan een duik in het zwembad of raak alle stress kwijt door gebruik te maken van onze fitness apparatuur. Een ideale oplossing dus als u zoekt naar een hotel. Alkmaar centrum is snel te bereiken.

U WILT NAAR ALKMAAR? HOTEL IN CENTRUM NODIG?
Boek nu een van de luxe hotelkamers van hotel Van der Valk Akersloot als u zoekt naar hotels in Alkmaar centrum. Het centrum van Alkmaar is snel te bereiken en u geniet tijdens uw verblijf in het hotel van rust en comfort. Misschien is het handig om gebruik te maken van een van de arrangementen. Zeker wanneer het uw bedoeling was om een hotel in Alkmaar centrum te boeken, kunt u kiezen voor het ‘bezoek Alkmaar Kaasstad’ arrangement. U geniet dan van de luxe van ons hotel en kunt daarnaast ook een bezoek brengen aan Alkmaar.

Boek nu een van onze ruime kamers of kies voor een luxe suite als u zoekt naar een hotel nabij Alkmaar centrum. We staan graag voor u klaar. U hoeft dan niet langer te zoeken naar een hotel in het centrum van Alkmaar!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod