Direct naar de contentDirect naar de footer

LAST MINUTE HOTEL NABIJ ALKMAAR

Bent u een liefhebber van boeiende stedentrips? Dan moet u zeker kennismaken met het Nederlandse stadje Alkmaar, wereldwijd bekend als kaasstad. Vanaf de eerste vrijdag van april tot en met de eerste vrijdag van september bezoeken tienduizenden toeristen de Kaasmarkt van Alkmaar op het monumentale Waagplein. U krijgt er naast de bereiding van alle zuivelproducten ook de handel en het leven op het platteland te zien. Een goedkope overnachting Alkmaar is gemakkelijk gevonden, zeker in het Van der Valk Hotel Akersloot. Goedkoop overnachten doet u met een last minute hotel Alkmaar waar Van der Valk uitstekend op inspeelt.

HOTEL AKERSLOOT

Hotel Akersloot is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een hotel Alkmaar last minute. Met een last minute hotel Alkmaar valt hier veel te ontdekken. Zoveel dat u alles onmogelijk in één weekend kunt bezoeken. Het last minute hotel almaar is een typisch Van der Valk hotel met 210 ruime, sfeervolle en comfortabele kamers. U hebt er de keuze tussen verschillende soorten kamers en spectaculaire themasuites. De standaardkamers van dit last minute hotel Alkmaar beschikken over een flatscreentelevisie, airconditioning, een ligbad met ingebouwde douche en gratis parkeren en wifi. Hotel Akersloot organiseert regelmatig evenementen in het kader van last minute hotel Alkmaar. Vele evenementen zijn seizoensgebonden of hebben een sportief of culinair karakter.

GROENE FIETS- EN WANDELPROVINCIE

Alkmaar ligt in Noord-Holland, dé groene fiets- en wandelprovincie van Nederland. U vindt er een uitzonderlijke variatie aan fauna en flora met uitgestrekte en nog ongerepte bossen, heide, duinen, strand, weidelandschappen en polders. Het is er heerlijk wandelen en fietsen langs de uitstekend onderhouden en goed bewegwijzerde routes. Langs deze routes is het volop genieten van de vele authentieke stadjes, sfeervolle dorpjes en rustgevende water. Maar liefst één vierde van Noord-Holland bestaat uit meren, vaarten en sloten en wordt niet voor niets dé provincie met het blauwe hart genoemd. Voor wandelaars zijn het nabijgelegen natuurgebied rondom het Alkmaardermeer of het eiland de Woude echte aanraders.

ANDERE TOPBESTEMMINGEN

Met een last minute hotel Alkmaar is het er ook genieten langs de enorme zandstranden. In de onmiddellijke omgeving van het last minute hotel Alkmaar (hotel Akersloot) ligt Castricum aan Zee, een paradijs voor alle waterliefhebbers. Voor rustzoekers zijn er de uitgestrekte duinen. Andere toeristische bestemmingen in de regio Akersloot zijn het kunstenaars Bergen, badplaats Bergen aan Zee, familiebadplaats Egmond aan Zee en Zandvoort. Haarlem ligt kortbij en moet u tijdens een weekendje Akersloot zeker ook bezocht hebben.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod