Direct naar de contentDirect naar de footer

U bent op zoek naar een hotel in Castricum?

Castricum is een bekende badplaats in Noord-Holland. In het duingebied is het heerlijk wandelen. Vaak hoort u hier alleen maar het geluid van de branding. In de duinen is een uitgestrekt netwerk van fiets- en wandelpaden aangelegd. Stop even bij bezoekerscentrum De Hoep: het ziet eruit als een enorm konijnenhol! In het centrum van Castricum vindt u het archeologiecentrum Huis van Hilde. Dit is een museum waar u alles leert over de archeologische geschiedenis van Noord-Holland. Bent u op zoek naar een Castricum hotel voor een vakantie in deze mooie kustplaats? Wat verder van de kust bevindt zich het dorpje Akersloot, prachtig landelijk gelegen aan het Alkmaardermeer. Overweeg om te overnachten in Van der Valk Akersloot! Hotel Akersloot ligt op slechts een kwartiertje rijden van Castricum. U hoeft dus niet in een druk Castricum hotel te verblijven om een onvergetelijke vakantie aan zee door te brengen!

ALTERNATIEF CASTRICUM HOTEL

Wat heeft hotel Akersloot u te bieden? Ons hotel ligt in een erg mooie omgeving, in de nabijheid van het Alkmaardermeer en de Hempolder. De Hempolder is een eldorado voor weidevogels. Op het Alkmaardermeer komen watersporters volop aan hun trekken. Waterskiën, jetskiën en windsurfen: het is allemaal mogelijk! Vanuit ons hotel maakt u onvergetelijke fietstochten naar de Noordzeekust of naar mooie stadjes in de omgeving. Denk bijvoorbeeld aan de kaasstad Alkmaar of aan de Zaanse Schans in Zaandam. U hoeft uw fiets overigens niet van thuis mee te nemen. Ons hotel verhuurt u met plezier een 7-versnellingen-fiets of een e-bike! Ook wandelaars komen volop aan hun trekken. Het eiland De Woude in het Alkmaardermeer is een fraai wandelgebied.

COMFORTABEL VERBLIJF IN HOTEL NABIJ CASTRICUM

Van der Valk Akersloot biedt u erg veel comfort en uitgebreide faciliteiten. We doen zeker niet onder voor een Castricum hotel! Ons hotel beschikt over een binnenzwembad en een moderne fitnessruimte. Relax na een actieve vakantiedag in ons wellnesscentrum, waar u een sauna, een stoomcabine en een rustruimte aantreft. Ons restaurant serveert u 's morgens een gevarieerd ontbijtbuffet. 's Middags en 's avonds staan u een heerlijke lunch en diner te wachten. Slaap op zondagmorgen lang uit en geniet van onze zondagsbrunch! Na het eten kunt u terecht in onze sfeervolle bar. Waarom nog uitkijken naar een Castricum hotel? Van der Valk Akersloot waarborgt u een fantastische vakantie!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod