Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant activiteiten

HAPPY HOLIDAYS

Tijdens de feestdagen verwelkomen wij u graag in Van der valk Hotel Akersloot. Wij hopen dat u bij ons een onvergetelijke kerst beleefd. Wij zorgen voor een prachtige kerst waarbij wij u verrassen met onze authentieke specialiteiten.

Vier de feestdagen met een heerlijk buffet of uitgebreid diner bij Hotel Akersloot, samen met familie en vrienden!

Kerstbrunch

Kerstbrunch

Geniet eerste en tweede kerstdag van ons uitgebreide, luxe brunchbuffet. U wordt vanaf 11:00 uur ontvangen met een heerlijke welkomstcocktail.
Kerstdiner a la carte

Kerstdiner a la carte

Wenst u liever met uw gezelschap te genieten van een a la carte diner? Geniet dan van ons speciaal samengestelde dinerkaart. Voor het diner kunt u ook ons vier-gangen kerstmenu kiezen. De kosten voor dit vier-gangen diner bedragen €79,50 exclusief drankjes.
Christmas Live Cooking

Christmas Live Cooking

Eerste kerstdag tussen 17:00 en 18:00 uur wordt u door onze medewerkers ontvangen met een welkomstdrankje op onze eerste etage. Dit spektakel is uitermate geschikt voor zowel jong als oud publiek en biedt de meest uiteenlopende en smaakvolle voor-, hoofd-, en nagerechten.
Kerstlunch a la carte

Kerstlunch a la carte

Wenst u liever geen gebruik te maken van één van onze buffetten maar met uw gezelschap een keuze te maken van één van de heerlijke gerechten van onze lunch menukaart?
Reviewz
Gemiddelde score:
8,9
2728 beoordelingenAlle beoordelingen
N.Idema
Hotel Akersloot / A9 Alkmaar 
Het was prima verzorgd. Alles smaakte goed. Het is fijn om bij Akersloot te eten.

Zoals altijd in Akersloot was het weer goed verzorgd. we komen er al jaren. En altijd is alles correct. Onze complimenten. En tot de volgende keer. Tot de volgende keer./