Direct naar de contentDirect naar de footer
Vier Pasen bij hotel Akersloot
Vier Pasen bij hotel Akersloot

KERST A LA CARTE 2019

VANAF 16:30 UUR

VOORGERECHTEN
Carpaccio dun gesneden ossenhaas met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en rucola € 14,00
Warm gerookte zalm van Dil, geserveerd met gele wortelsalade, dragonmayonaise en olijfpoeder € 15,50
Fromage de chevre geitenkaas crème met rode biet, gekarameliseerde pecannoten, brioche brood € 13,50
Gerookte herten ham met knolselderijsalade, ras el hanout krokantje en vossenbessencompote € 15,00
Hollandse garnalen met een frisse salade en cocktailsaus € 17,00
Ceasersalade salade van vers gegrilde kip, Romeinse sla, croutons, € 14,00
ei, rode ui, Parmezaanse kaas, gebakken spek, tomaatjes en Caeserdressing
Aziatische gamba's met citroengras, gember, knoflook en rode peper. Geserveerd met brood € 12,50
Champignons met toast champignons, met sjalot, bosui, paprika en kruidenboter geserveerd met € 11,00
Bruin en wit boerenbrood met aïoli, kruidenboter en tapenade € 7,50

* * *
SOEPEN
Tomatensoep met zongedroogde tomaatjes en basilicumroom € 7,00
Aziatische bouillon met noodles, tauge, radijs en citroenmelisse € 7,00
Ossenstaartbouillon met zijn eigen vlees en knolselderijblokjes € 7,50
* * *
HOOFDGERECHTEN
Gebakken tournedos met mini paksoy, aardappelgratin en gerookte knoflookjus € 28,50
Op de huid gebakken kabeljauwfilet met boontjes, aardappelgratin en morillejus € 24,00
Gebakken hertenbiefstuk met gebakken bospaddestoelen en een stamppotje van pastinaak en spruitjes € 24,00
Ravioli gevuld met pompoen en salie, geserveerd met paddestoelen, groene asperge en pecorinokaas € 19,00
Gegrilde zeebaars met dragonmayonaise, aardappelgratin, en gegrilde groene asperges € 23,50
Zalmfilet uit de oven met een olijventapenade, geserveerd met hollandaisesaus en groene asperge € 25,00
Geroosterde wintergroente met spicey harissa, yoghurt-mintsaus en falafelballetjes € 19,00
Schnitzel, geserveerd met champignonroomsaus, aardappelgratin en boontjes € 20,50
Australische ribeye van de grill. Geserveerd met chimichurri, poftomaatjes en aardappelgratin € 31,00
Gemarineerde kipspies met satésaus, cassave kroepoek en zoetzure komkommer € 20,00
* * *
DESSERTS
Verse fruit salade € 7,00
Warme chocolade moelleux met mascarpone roomijs € 9,50
Tiramisu klassieker uit de Italiaanse keuken, geserveerd met citroenmeringue ijs € 9,50
Citroen tartelette citroen bavarois, gebrand eiwitschuim, en een bolletje pure chocolade ijs € 9,50
Creme brulee gekarameliseerde vanille flan, met een bolletje walnoot-ahorn roomijs € 9,50
New style dame blanche vanille roomijs met slagroom. Witte chocolade bol en warme chocoladesaus € 10,50
Petit grand dessert proeverij van verschillende zoete dessert klassiekers € 12,50
* * *
KINDERKAART
Tomatensoep met zongedroogde tomaatjes €5,00
Verse fruit salade €5,00
Zeebaarsfilet met remouladesaus, patatjes en snoeptomaatjes €9,50
Biefstukje met champignonroomsaus , patatjes en snoeptomaatjes €8,50
Bitterballen met patatjes en appelmoes €7,00
Kipnuggets met patatjes en appelmoes €7,00
Frikandel met patatjes en appelmoes €7,00
Rudolfs rode neus dessert roomijs met slagroom en een rode neus €6,00
Kenny's toolbox versier je eigen ijsje en de beker mag je houden €6,50