Direct naar de contentDirect naar de footer

Valk Cadeaucard

Een origineel cadeau of bedankje

Met de cadeaucard geeft u iemand een romantische, ontspannende of fijne beleving cadeau. Alle Van der Valk Hotels & Restaurants, in Nederland, Belgie, Duitsland Frankrijk, Spanje, Nederlandse Antillen en USA accepteren de cadeaucard, een fantastisch cadeau om te krijgen, ideaal om te geven! Geniet van lekker eten, ontspannen overnachten of gewoon even heerlijk genieten. Betaal uw verblijf in het hotel of restaurant met de cadeaucard. De Van der Valk Cadeaucard kan opgewaardeerd worden voor elk gewenst bedrag tussen de € 5,00 en de € 250,00. De Van der Valk Cadeaucard is verkrijgbaar bij de receptie van ons hotel en is ook online te verkrijgen. Ook is er een luxe cadeauverpaking te verkrijgen voor slechts €1 extra
De cadeaucard is vijf jaar geldig.

 • Valk Cadeaucard

  Valk Cadeaucard

  De Vrije waarde Cadeaucard kan opgewaardeerd worden voor ieder bedrag tussen de € 5,- en de € 250,-. De Van der Valk Cadeaucards zijn vijf jaar geldig en altijd inwisselbaar in ieder Van der Valk hotel en/of restaurant wereldwijd.

 • Extra's

  Extra's

  Bij iedere bestelling kan er uit een een groot aantal extra's gekozen worden om uw cadeau nog persoonlijker te maken.

 • Nieuw: de cadeaubox

  Nieuw: de cadeaubox

  Met de Valk Cadeaubox geeft u een ontspannen verblijf cadeau. Geniet samen van een weekend weg of een overnachting in één van onze Valk Exclusief hotels. De Valk Cadeaubox is vijf jaar geldig en bestelt u gemakkelijk online onder de naam ‘nachtje weg’ of ‘weekendje weg'.

Cadeaucard

Cadeaucard

Een fantastisch cadeau om te krijgen, ideaal om te geven!