Direct naar de contentDirect naar de footer

Sportteams zijn welkom bij Hotel Akersloot

Van der Valk Hotel Akersloot heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van exclusieve en grootschalige sportgroepen.
Regelmatig verblijven verschillende wielerploegen en voetbalteams in ons hotel. Graag stellen wij een compleet programma voor u samen.

Wij beschikken over 12 multifunctionele zalen waarin speciaal op maat gemaakte sport diners kunnen plaatsvinden. Uiteraard bespreken wij het menu zodat dit volledig aansluit bij uw dieetwensen.
Daarnaast is het mogelijk om kamers te reserveren zodat uw spelers kunnen uitrusten voor de wedstrijd of juist tot rust kunnen komen na een zware wedstrijd.
Verder beschikken wij over meerdere ruime parkeerplaatsen waar u uw spelersbus met gemak kan parkeren.


Faciliteiten
Sporters kunnen gebruik maken van al onze faciliteiten zoals ons grote binnenzwembad, onze fitnessruimte en heerlijke wellness. Op loopafstand liggen de voetbalvelden van de voetbalvereniging Meervogels, waar we in overleg een training kunnen organiseren. Daarnaast ligt Hotel Akersloot nabij het Alkmaarder Meer en de Noord Hollandse stranden.

Boek een sportverblijf
Zoekt u een ideaal onderkomen voor uw sportgroep? Neem dan contact op met onze medewerkers. In een vrijblijvend gesprek komt u alles te weten over onze sportieve mogelijkheden en faciliteiten.

  • INFORMATIE EN PRIJZEN

    Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een sportmaaltijd of een geheel verzorgd sportverblijf in ons hotel?
    Bel ons team voor al uw vragen. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.
    Onze Sales & Banqueting afdeling staat graag voor u klaar! Bereikbaar via sales@akersloot.valk.nl of 0251-361810.

  • OFFERTE AANVRAGEN

    Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Uw wensen kunt u aangeven in het aanvraagformulier, waarna wij een offerte voor u zullen opstellen.