Direct naar de contentDirect naar de footer

Voorjaarskaart

Voorgerecht

Voorgerecht

 • Vegetarische Filet American *

  11,50

  vegetarische filet American geserveerd met een gekookt kwarteleitje, truffelmayonaise, cornichons,

  * Vegetarisch
Hoofdgerecht

Hoofdgerecht

Keuze uit:
 • Gegrilde runderbavette

  23,50

  geserveerd met gepofte uiencreme, , gegrilde groene asperges, aardappelgratin,

 • Beter leven Kalfsentrecote

  23,50

  gegrild geserveerd met ratatouille, bearnaisesaus

Houdt u goed onze facebook pagina en website in de gaten voor de periode waarin wij de mosselpan serveren. Voor meer informatie over de herkomst van onze mosselen: www.zeelandsroem.nl

Bier suggestie

Bier suggestie

 • LAGUNITAS IPA VAN DE TAP (6,2%)

  5,00

  De lagunitas ipa bevat 6,2% alcohol. Een heerlijke doordrinkbare IPA met een klein beetje karamel mout, wat zorgt voor een balans tussen de diverse hoppen.

Deze zachte Weizen is het tweede bier gebrouwen door Beerdeology. Een biermerk dat is ontstaan vanuit het idee om zelf onze eigen bieren te brouwen en daarnaast iets terug te doen voor ons bekende beeldmerk de toekan. Van elk verkocht flesje gaat 10 cent naar het behoud van de habitat van de toekan.

Wijnsuggestie

Wijnsuggestie

 • Montgras Quatro

  26,50

  Een meesterwerk van Montgras. De Montgras Quatro. In de fles van Montgras zit alles wat je zoekt in een perfecte wijn. Al het moois wat Chili te bieden heeft is in 1 0,75L fles geperst. Dat wordt genieten. Een samenspel van 4 prachtige druivenrassen die het beste uit elkaar halen. Elk jaar kijkt de wijnmaker van Montgras naar de kwaliteit van de druiven op de wijnvelden van Montgras. Aan de hand van de kwaliteit van de Malbec , Cabernet Sauvignon, Carmenere en Syrah bepaalt de wijnmaker hoe de blend wordt gevormd. Zo verschilt elk jaar de blend om een zo'n hoog mogelijke kwaliteit te krijgen. Montgras Quatro is elk jaar weer een prachtige ontdekking.

  Per glas 5,25