Direct naar de contentDirect naar de footer

KERSTLUNCH A LA CARTE 2019

TOT 16:30 UUR

* * *
Carpaccio dun gesneden ossenhaas met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en rucola €14,00
Ceasersalade salade van vers gegrilde kip, Romeinse sla, croutons, ei, rode ui, €14,00
Parmezaanse kaas, gebakken spek, tomaatjes en Caeserdressing
Hollandse garnalen met een frisse salade en cocktailsaus €17,00
Uitsmijter du chef 3 boterhammen met 3: vrije uitloopeieren met de keuze uit: Spek, ham, rosbief of kaas €10,00
Boerenbrood met belegen Alkmaarse kaas, komkommer, sla, tomaat, augurk en een gekookt ei €11,00
Club sandwich met kip, gebakken spek, guacamole, tomaat, sla en cocktailsaus €13,00
Triple tosti met ham, kaas, zongedroogde tomaat en pesto €9,00
Broodje toekan twee rundvlees kroketten op buin of wit brood €9,00
Bruin en wit boerenbrood met aïoli, kruidenboter en tapenade €7,50
Ossenstaartbouillon met zijn eigen vlees en knolselderijblokjes €7,50
Tomatensoep met zongedroogde tomaatjes en basilicumroom €7,00
* * *
Gebakken tournedos met mini paksoy, aardappelgratin en gerookte knoflookjus €28,50
Op de huid gebakken kabeljauwfilet met boontjes, aardappelgratin en morillejus €24,00
Schnitzel geserveerd met champignonroomsaus, aardappelgratin en boontjes €20,50
Gemarineerde kipspies met satésaus, cassave kroepoek en zoetzure komkommer €20,00
Ravioli gevuld met pompoen en salie, geserveerd met paddestoelen, groene asperge en pecorinokaas €19,00
* * *
Verse fruit salade €7,00
Warme chocolade moelleux met mascarpone roomijs €9,50
Tiramisu klassieker uit de Italiaanse keuken, geserveerd met citroenmeringue ijs €9,50
Petit grand dessert proeverij van verschillende zoete dessert klassiekers €12,50