Direct naar de contentDirect naar de footer

Feestdagen

Komt u de feestdagen dit jaar ook bij ons vieren? Onze chef-kok en zijn team verwelkomen u graag tijdens één van de brunches, diners of buffetten. Bekijk de verschillende mogelijkheden.

Na een heerlijk kerstdiner uitbuiken en overnachten in het hotel? We bieden verschillende kerstarrangementen in combinatie met een kerstdiner. Bekijk hier onze arrangementen.

Kerstbrunch

Kerstbrunch

Geniet eerste en tweede kerstdag van ons uitgebreide, luxe brunchbuffet. U wordt vanaf 11:00 uur ontvangen met een heerlijke welkomstcocktail.
Kerst a la carte

Kerst a la carte

LET OP! Op dit moment is het enkel mogelijk om Kerst a la carte te reserveren in combinatie met een hotelovernachting. Wenst u liever met uw gezelschap te genieten van een a la carte lunch of diner? Geniet dan van ons speciaal samengestelde lunch- of dinerkaart. Voor het diner kunt u ook ons vier-gangen kerstmenu kiezen. De kosten voor dit vier-gangen diner bedragen €74,50 exclusief drankjes.
Christmas Live Cooking

Christmas Live Cooking

LET OP! Op dit moment is het enkel mogelijk om het Christmas Live cooking diner voor 2e kerstdag te reserveren in combinatie met een hotelovernachting. 1e kerstdag is al volgeboekt! Tussen 17:00 en 18:00 uur wordt u door onze medewerkers ontvangen met een welkomstdrankje op onze eerste etage. Dit spektakel is uitermate geschikt voor zowel jong als oud publiek en biedt de meest uiteenlopende en smaakvolle voor-, hoofd-, en nagerechten.
Kerstlunch a la carte

Kerstlunch a la carte

Wenst u liever geen gebruik te maken van één van onze buffetten maar met uw gezelschap een keuze te maken van één van de heerlijke gerechten van onze speciaal samengestelde menukaart?
Reviewz
Gemiddelde score:
8,4
1605 beoordelingen
Pascal
Hotel Akersloot / A9 Alkmaar 
Heerlijk gegeten!!

De sfeer in het restaurant was fijn. Ondanks dat het best wel druk was, was het personeel en onze kelner relaxed en servicegericht! Daarnaast hoefden we niet lang te wachten voordat het eten gereserveerd werd ondanks de drukte. Echt een aanrader!!