Direct naar de contentDirect naar de footer
Ook tijdens uw verblijf optimaal in conditie!
Ook tijdens uw verblijf optimaal in conditie!

Sportteams zijn welkom bij Hotel Akersloot

Van der Valk Hotel Akersloot heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van exclusieve en grootschalige sportgroepen.

Wij bieden speciale voorzieningen voor topsporters en royale kamers om helemaal tot rust te komen na een zware sportdag. Onze medewerkers helpen u graag bij het organiseren van uw sportverblijf. Diverse (inter)nationale voetbalclubs, de hockeyers van de Europa League, verschillende wielerploegen, softbalteams en schaatsploegen waren u al voor.

Lunchbuffetten
Iedere dag serveren wij een uitgebreid lunchbuffet in ons restaurant. Wanneer u gebruik wenst te maken van verblijf op basis van volpension mogen de sporters van dit uitgebreide lunchbuffet gebruik maken.

Dinerbuffetten
Speciaal voor sporters hebben wij een dinerbuffet samengesteld met alle ingrediënten voor topprestaties. Uiteraard kunt u ook speciale wensen voorleggen, dan stellen we voor u een aangepast buffet samen.

Faciliteiten
Sporters kunnen gebruik maken van al onze faciliteiten zoals ons grote binnenzwembad, onze fitnessruimte en de wellness. Op loopafstand liggen de voetbalvelden van de voetbalvereniging Meervogels, waar we in overleg een training kunnen organiseren. Daarnaast ligt Hotel Akersloot nabij het Alkmaarder Meer en de Noord Hollandse stranden.

Boek een sportverblijf
Zoekt u een ideaal onderkomen voor uw sportgroep? Neem dan contact op met onze medewerkers. In een vrijblijvend gesprek komt u alles te weten over onze sportieve mogelijkheden en faciliteiten.