Direct naar de contentDirect naar de footer

KERST- & NIEUWJAARSBORRELS

De gezellige periode van het jaar staat alweer voor de deur. Dé perfecte gelegenheid om uw medewerkers te bedanken voor hun inzet en een boost te geven aan de teamspirit voor het komende jaar. Deze gelegenheid kunt u natuurlijk ook gebruiken om uw relaties uit te nodigen en te proosten op een verdere samenwerking.

Onze prachtige zalen, vele jaren aan ervaring en enthousiaste medewerkers maken Van der Valk Hotel Akersloot dé locatie voor een feestelijke kerst/nieuwjaarsborrel of culinair diner die tot in de puntjes geregeld is.
Wij kijken graag samen met u naar uw wensen!

Een heerlijke avond bij Hotel Akersloot zorgt niet alleen voor een perfecte afsluiting van het jaar, maar ook voor een prachtig begin van 2020!

Feestelijk borrelen: vanaf € 21,50 p.p.
Ontvangst met een glas bubbels, drie heerlijke hapjes in combinatie met een 2-uurs drankarrangement met drankjes uit het binnenlands
drankassortiment*

Feestelijk dineren (uitgeserveerd diner): vanaf € 32,50 p.p.
Ontvangst met een glas bubbels. Vier uw kerstdiner met een uitgeserveerd 3- of 4-gangendiner al vanaf €32,50 p.p.
Stel in overleg uw eigen 3- of 4-gangendiner samen. Tevens uit te breiden met onbeperkt drankjes uit het binnenlands drankassortiment* vanaf €21,50 p.p. op basis van 3 uur.

Feestelijk dineren (dinerbuffet): vanaf € 36,50 p.p.
Geniet in een sfeervolle zaal** van een geheel verzorgd kerstbuffet, vanaf € 36,50 p.p. Samen met uw gezelschap geniet u in een sfeervolle ruimte van een in overleg
samengesteld dinerbuffet, welke bestaat uit een combinatie van warme en koude gerechten. Tevens uit te breiden met onbeperkt drankjes uit het binnenlands drankassortiment* vanaf €21,50 p.p. op basis van 3 uur.

Uw feest op maat?
Wenst u bovenstaande exclusief aan te passen naar uw wensen? De mogelijkheden zijn onbeperkt. Wij denken graag met u mee als het gaat om entertainment, decoratie van de zaal, audiovisuele mogelijkheden en nog veel meer.

The Perfect Gift
Bent u op zoek naar het ideale cadeau om uw medewerkers of relaties te verrassen met de feestdagen? Bekijk op https://www.valkcadeaucard.nl/ onze speciale cadeaubonnen.

*Onder het binnenlands gedistilleerde assortiment verstaan wij: frisdranken, vruchtensappen, huiswijnen, tapbier (Amstel en Heineken), port, sherry, vermouth, vieux,
jenevers en brandewijn.
** Voor een aparte zaal, exclusief voor uw gezelschap berekenen wij een zaalhuur waar wij u graag over informeren.

Reserveren
Neem contact op met +31 251 36 18 10 of sales@akersloot.valk.nl .