Direct naar de contentDirect naar de footer

Wildkaart

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Carpaccio van gerookte botervis

    14,50

    met antiboise, gefermenteerde mosterdzaadjes, bieslook-knoflookcrème en zoetzure komkommer

  • Wildpaté van fazant met armagnac

    16,75

    met pompoentoffee, rode bietencrème, gemarineerde mini vijg en brioche

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Chateau ossenhaas voor 2 personen

    79,50

    geserveerd met groenten, paddenstoelenmix en een saus naar keuze (500 gram)

    Supplement: gebakken eendenlever per persoon +7,50

  • Wildstoof van hert, wild zwijn en haas (Valk ID gerecht)

    29,50

    met aardappelmousseline, gemarineerde rode kool en een stoofpeer

  • Gebakken hertenbiefstuk

    32,50

    met gebakken strudel, aardappelmousseline, stoofpeer en kruidkoeksaus

Nagerecht

Nagerecht

  • Panna cotta Caribbean

    12,50

    vanille panna cotta, mango sorbet, gemarineerde ananas, merengue en gebrande kokos

Bier suggestie

Bier suggestie

  • Combineer uw wildgerecht met een heerlijk Texels of Brand bock bier van de tap