Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerst menu

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Carpaccio

    dun gesneden ossenhaas met groene mosterd mayonaise, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en rucola

  • Warm gerookte zalm van Dil

    op gele wortel salade met wasabi mayonaise en gegrilde groene asperges

  • Gerijpte geitenkaas en mozzarella

    met gedroogde vijgjes, walnoten, balsamicostroop en crostini’s

  • Tataki van hert

    op sushirijst met wasabi chips, sriracha mayonaise en ponzu uitjes

Soepen

Soepen

  • Tomatensoep van pomodori tomaten

    met zongedroogde tomaatjes en basilicumroom

  • Licht pikante groene currysoep

    met taugé en bosui

  • Ossenstaartbouillon

    met zijn eigen vlees en knolselderijblokjes

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Gebakken tournedos

    met mini paksoi, aardappelgratin en gerookte knoflookjus

  • Op de huid gebakken kabeljauwfilet

    met haricots verts, aardappelgratin en morillejus

  • Duo van hertenbiefstuk en hazenrugfilet

    met gebakken bospaddenstoelen en een stamppotje van pastinaak en spruitjes

  • Vegetarische Shepherd’s Pie *

    vegetarisch gehakt in jus en groente onder een krokante aardappelpuree

    * Vegetarisch
Dessert

Dessert

  • Warme chocolade moelleux

    met mascarpone roomijs

  • Taartje van karamel bavaroise

    geserveerd met gesuikerde nootjes en walnoot-ahornijs

  • Blackberry cheesecake

    met pure chocolade sorbetijs

  • Kaasplankje

    selectie van binnenlandse en buitenlandse kazen, met appelstroop, vijgenbrood en nootjes

  • Koffie of thee met een bonbon