Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerst menu

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Winter Trio

    Hazenpate met rode uiencompote, Carpaccio met notenpesto en parmezaanse kaaskrokantje, Ganzenkroketje met frisse zuurkoolsalade

  • Beekridderfilet

    Gerookte beekridderfilet, met bleekselderij salade en zwarte knoflook crème

  • Strudel

    Paddenstoelen Strudel met pompoen en geitenkaas geserveerd met een frisse salade en balsamicostroop

Soepen

Soepen

  • Aardappel truffelsoep

    Aardappel truffelsoep met knoflook croutons

  • Pompoensoep

    Pompoensoep met olijventapenade

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Tournedos Rossini

    Tournedos Rossini, gebakken tournedos met eendenlever en Madeirajus, geserveerd met spruitjes en bospaddenstoelen

  • Op de huid gebakken kabeljauwfilet

    Op de huid gebakken kabeljauw, geserveerd met morille jus, pomme gratin, groene asperge

  • Vegetarische mixed grill

    Vegetarische mixed grill, kebab, falafel, gegrilde courgette en aubergine geserveerd met tzatziki en spitskoolsalade

Dessert

Dessert

  • Petit grand dessert

    Een selectie van diverse huisgemaakte desserts

  • Brusselse wafel

    Brusselse wafels met vanille ijs en warme amarene kersen

  • Koffie of thee met een bonbon