Direct naar de contentDirect naar de footer

Gastrobar Septem menu

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Coquilles

    11,00

    met salsa van erwten, prosciutto & citroenboter

  • Gravad lax

    12,50

    van huis gepekelde regenboogforel met cavolo nero soda brood & ingelegde mosterdzaadjes

  • Bietensalade

    9,00

    met Nederlandse geitencurd, appelchips & geroosterde walnoten

  • Eendenfilet

    11,50

    met vijgen, granaatappel, walnoten & feta

  • Panzanella salade

    9,50

    met heirloom tomaten & ansjovis dressing

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Gebakken rode mul

    22,50

    met fettucine, bottarga & tomatencoulis

  • Gebakken fazant

    20,50

    met zoete maïspuree & gebrande maïssalsa

  • Dry aged rubia gallega

    22,50

    met knolselderij crème & salsa verde

  • Saltimbocca van kip

    18,50

    met marscapone polenta & krokante prei met verjus saus

  • Risotto

    17,50

    van flespompoen, pijnboompitten & blauwe kaas

Nagerechten

Nagerechten

  • Citroen en limoen curd

    7,50

    met winterfruit & zwarte bes

  • Crème brûlée

    8,00

    van lavendel met ingelegde frambozen mascarpone

  • Tiramisu

    6,00

    met crumble van koffie

  • Eton mess

    7,50

    met vijgen, pistache & slagroom