Direct naar de contentDirect naar de footer

Reserveren

Tijdens de Kerstdagen hanteren wij afwijkende reserverings- en annuleringsvoorwaarden.

Deze voorwaarden gelden voor zowel losse tafelreserveringen als voor hotelovernachtingen.

  • Wij verzoeken u vriendelijk uw reserveringsbevestiging binnen 1 week na boeken voor akkoord te retourneren om de reservering definitief te bevestigen.
    Als u deze bevestiging per e-mail ontvangt, kunt u deze mail met 'akkoord' beantwoorden.
    Wij willen u erop attenderen dat het akkoord geven noodzakelijk is, anders zijn wij gerechtigd uw reservering te annuleren.
  • 100% vooruitbetalen is noodzakelijk, u krijgt hiervoor tijdens het reserveringsproces reeds de mogelijkheid. Anders ontvangt u medio december per mail nog een betalingsverzoek. ​De uiterlijke datum voor betaling is 18 december 2020.
  • Conform de Corona maatregelen vanuit de Rijksoverheid dient u bij uw reservering aan te geven uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat, inclusief de samenstelling van deze huishoudens. Wij kunnen niet garanderen dat uw gezelschap indien dit uit meerdere huishoudens bestaat ook daadwerkelijk bij elkaar aan 1 tafel geplaatst wordt. U kunt uw voorkeur noteren in het opmerkingen veld of contact opnemen met de receptie.

Annuleren

  • Wijzigingen en annuleringen kunnen kosteloos doorgegeven worden tot twee weken voor aanvang, daarna wordt 100% doorberekend. De arrangementen die reeds zijn aanbetaald kunnen ook tot deze tijd kosteloos worden geannuleerd. U kunt contact opnemen met de receptie voor het retour betalen hiervan.
  • Zolang de overheidsmaatregelen betreffende Corona gelden, houden wij ons ook aan de 1,5 meter afstand tussen verschillende huishoudens.

“Wat als u na 11 december toch moet annuleren door Corona besmetting bij uzelf of bij één van uw naasten?”

Vanuit de Kerst gedachte hopen wij iedereen in goede gezondheid tijdens de feestdagen bij ons te mogen verwelkomen. In geval van annuleringen hebben wij helaas rechtstreeks te maken met omzetderving, onze annuleringsvoorwaarden blijven dan ook onveranderd:

De annuleringsvoorwaarden blijven in overeenstemming met de UVH (Uniforme Voorwaarden Horeca) zoals boven beschreven, ongeacht de omstandigheden van uw annulering.

Neemt u eventueel contact op met de receptie om uw situatie uit te leggen.

Annulering door Van der Valk
Van der Valk is in aanvulling op de UVH gerechtigd om de reserveringsovereenkomst te ontbinden indien er gegronde vrees is dat het evenement een onveilige situatie oplevert voor gasten en/of personeel.