Direct naar de contentDirect naar de footer

KERSTMENU 2019

VOORGERECHTEN
Carpaccio dun gesneden ossenhaas met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en rucola
Warm gerookte zalm van Dil, geserveerd met gele wortelsalade, dragonmayonaise en olijfpoeder
Fromage de chevre geitenkaas crème met rode biet, gekarameliseerde pecannoten, brioche brood
Gerookte hertenham met knolselderijsalade, ras el hanout krokantje en vossenbessencompote
* * *
SOEPEN
Tomatensoep met zongedroogde tomaatjes en basilicumroom
Aziatische bouillon met noodles, taugé, radijs en citroenmelisse
Ossenstaartbouillon met zijn eigen vlees en knolselderijblokjes
* * *
HOOFDGERECHTEN
Gebakken tournedos met mini paksoi, aardappelgratin en gerookte knoflookjus
Op de huid gebakken kabeljauwfilet met boontjes, aardappelgratin en morillejus
Gebakken hertenbiefstuk met gebakken bospaddenstoelen en een stamppotje van pastnaak en spruitjes
Ravioli gevuld met pompoen en salie, geserveerd met paddenstoelen, groene asperge en pecorinokaas
* * *
DESSERT
Warme chocolade moelleux met mascarpone roomijs
Petit grand dessert proeverij van verschillende zoete dessert klassiekers
Tiramisu klassieker uit de Italiaanse keuken, geserveerd met citroenmeringue ijs
Citroen tartelette citroen bavarois, gebrand eiwitschuim, en een bolletje pure chocolade ijs
Koffie of thee met een bonbon