Direct naar de contentDirect naar de footer

KERSTMENU 2021

VOORGERECHTEN
Winter Trio hazenpate met rode uiencompote, carpaccio met notenpesto en parmezaans kaaskrokantje, ganzenkroketje met frisse zuurkoolsalade
Gerookte zalm geserveerd met paprika aioli, rettich en een frisse salade
Strudel paddenstoelen strudel met pompoen en geitenkaas geserveerd met frisse salade en balsamico stroop
* * *
SOEPEN
Aardappel Truffelsoep met knoflook croutons
Pompoensoep met olijven tapenade
* * *
HOOFDGERECHTEN
Tournedos Rossini met eendenlever en Madeirajus en geserveerd met spruitjes en bospaddenstoelen
Op de huid gebakken zeebaars geserveerd met morille jus, pomme gratin en groene asperge
Vegetarische mixed grill Kebab, falafel, gegrilde courgette en aubergine geserveerd met tzatziki en spitskoolsalade
* * *
DESSERT
Petit Grand Dessert een selectie van diverse huisgemaakte desserts
Brusselse Wafel met vanille ijs en warme amarene kersen
Koffie of thee met een bonbon