Zum Inhalt springenGehe zur Fußzeile

Arrangementenmenu

Voorgerechten

Voorgerechten

Als u een allergie of een intolerantie heeft meldt u dit aub aan onze bediening
  • Caesar salade

    Met vers gebakken kip, Romeinse sla, croutons, ei, rode ui, Parmezaanse kaas, gebakken spek, tomaatjes en Caesardressing

  • Runderhaas carpaccio

    Gesneden runderhaas, gegarneerd met gedroogde tomaten, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, gemengde sla, en keuze uit truffel mayonaise of pesto

  • Vitello tonato

    rosé gebraden kalfsmuis dun gesneden, met een tonijnmayonaise en frisse salade

  • Rode linzen salade *

    met gegrilde bimi, radijs, geroosterde sjalot, noten en bloemkoolcrème

    * Vegetarier
  • Gamba’s

    gewokt in knoflookolie met rode peper geserveerd met stokbrood

  • Champignons toast *

    gebakken mini champignons met sjalot, geroosterde paprika en kruidenboter geserveerd met krokante toast

    * Vegetarier
Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Boeren kippensoep

    met groenten en stukjes kip

  • Tomatensoep

    gemaakt van pomodori-tomaten met soepballetjes

  • Franse uiensoep

    op basis van runderbouillon met gegratineerde croutons

  • Romige Zaanse mosterd soep

    met spekjes

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met frieten, aardappelen en groenten. Voor salade kunt u gebruik maken van onze saladebar. Als u een allergie of een intolerantie heeft meldt u dit aub aan onze bediening
  • Gemarineerde kipsaté

    Met satésaus en kroepoek

  • Schnitzel du Chef

    Met een saus naar keuze

  • Cordon Bleu Alkmaar

    Gevuld met ham en kaas en met een saus naar keuze

  • Groenten curry *

    gewokte seizoens groenten in een kruidige groene curry met basmati rijst

    (VEGAN)

    * Vegetarier
  • Pompoen Ravioli *

    gevuld met pompoen en salie, geserveerd met groene asperges, oude geitenkaas en witte port dressing

    * Vegetarier
  • Gegrilde Zeebaars

    met groene asperges, wortel crème en dragonmayonaise

  • Gebakken scholfilet

    met gepofte baby paprika en remouladesaus

  • Aziatische Zwaardvis

    gebakken met bimi, ananas salsa en hoisinsaus

  • Lady Steak

    Haasbiefstukje met een saus naar keuze

  • Varkenshaas du Chef

    Met een saus naar keuze

  • Sauzen

    Sauzen naar keuze: zigeunersaus, champignonroomsaus, pepersaus, satésaus of briesaus

Desserts

Desserts

Als u een allergie of een intolerantie heeft meldt u dit aub aan onze bediening * Voor deze gerechten berekenen wij een toeslag à € 2,50 per gerecht.
  • Mont blanc

    vanilleroomijs met advocaat en slagroom

  • Café Glacé

    vanilleroomijs, mokkasiroop en slagroom

  • Klassieke Sorbet

    Vanilleroomijs, vruchtjes, aardbeiensiroop en slagroom

  • Dame Blanche

    Vanilleroomijs, slagroom en warme chocoladesaus apart geserveerd

  • Vanilleroomijs

    Geserveerd met slagroom

  • Salade

    van verschillende soorten vers fruit

  • Passion*

    taartje van melkchocolade en passievrucht met mascarpone ijs*

Special Coffee's

Special Coffee's

  • Keuze uit

    Irish (Whiskey)*
    Spanish (Tia Maria)*
    French (Grand Marnier)*
    Italian (Amaretto)*
    D.O.M. (Benedictine)*
    Kiss of Fire (Tia Maria en Cointreau)*
    Jamaican (Tia Maria en bruine rum)*

* Voor deze gerechten berekenen wij een toeslag à € 2,50 per gerecht.