Direct naar de contentDirect naar de footer

Corona maatregelen

Van der Valk geeft, als familiebedrijf, de hoogste prioriteit aan de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers. Met het oog op de recente ontwikkelingen en de nieuw afgekondigde overheidsmaatregelen, heeft Van der Valk Hotel Akersloot tot en met 1 juni a.s. het restaurant / lobby en hotelbar gesloten voor gasten die geen kamer hebben geboekt.

Voor de meest gestelde vragen en antwoorden, verwijzen we u graag door naar het RIVM.

Deze pagina zal continu bijgewerkt worden indien er nieuwe maatregelen worden opgesteld. Heeft u in genoemde periode een bezoek gepland aan Hotel Akersloot? Dan raden wij u aan om deze pagina nauwlettend in de gaten te houden.

De maatregelen die van der Valk Hotel Akersloot verder neemt

  • Wij nemen geen cash betalingenaan in verband met besmettingsgevaar. Het is alleen mogelijk betalingen te doen per pin of creditcard.
  • Wij verhuren zolang de horeca gesloten is geen kamers aan gasten van 25 jaar of jonger (beide gasten dienen ouder dan 25 jaar te zijn). Het hotel behoudt zich het recht voor uw boeking te annuleren of bij check in de toegang te ontzeggen indien u niet aan deze voorwaarde voldoet.
  • Onze Zondagsbrunch en het Live Cooking buffet zijn voorlopig gesloten. Helaas weten wij nog niet wanneer dit weer zal starten, uiteraard contacten wij de betreffende gasten die geboekt hebben en die niet door kunnen gaan.
  • Hotelgasten: helaas kunnen/mogen wij onze hotelgasten niet voorzien van eten en drinken in onze restaurants, lobby of hotelbar. Als alternatief bieden wij onze hotelgast in plaats van het ontbijtbuffet een ontbijtpakket aan. Voor lunch en diner hebben wij een aangepaste roomservice kaart. Ter uitzondering zullen wij roomservice serveren op alle kamertypes, zonder hier extra roomservicekosten voor te rekenen.
  • Indien u een arrangement geboekt heeft inclusief diner dan vervalt het gepubliceerde arrangementen menu en ontvangt u een aangepast 3-gangen diner op de kamer of in het restaurant.
  • Onze zwembad, fitness en wellness faciliteiten zijn per heden gesloten en zijn dus ook niet beschikbaar voor onze hotelgasten.

Indien u bij ons zal verblijven in Hotel Akersloot en u heeft meer/andere vragen omtrent uw verblijf, raden wij u aan om contact op te nemen met onze receptie.

Naam
Contactgegevens
Geboortedatum