Direct naar de contentDirect naar de footer
Wij zijn open!
Wij zijn open!

Hotel is open

Wij zijn heel blij dat we steeds meer gasten mogen verwelkomen. Zoals u wellicht weet is ons hotel nooit dicht gegaan voor overnachtingen. En vanaf 1 juni kunnen gasten weer in onze restaurants ontbijten, lunchen en dineren. Daarvoor hebben wij onze werkwijze en onze ruimtes op een aantal punten aangepast. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen genieten in ons hotel. Op deze pagina leest u er alles over.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers wassen elk uur hun handen.

Overige punten van aandacht met betrekking tot uw hotelovernachting:

  • Wij nemen geen cash betalingen aan in verband met besmettingsgevaar. Het is alleen mogelijk betalingen te doen per pin of creditcard.

Eten & drinken

Vanaf 1 juni kunnen gasten weer ontbijten, lunchen en dineren in ons restaurant. Om alles soepel en veilig te laten verlopen hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld:

  • Bij aankomst stellen wij u een aantal gezondheidsvragen;
  • Wij vragen u om (verplicht) uw handen te desinfecteren.
  • Bij aankomst gelieve te wachten aan de welkomstdesk. Wij brengen U naar uw tafel.
  • Houd 1,5 meter afstand. Zowel tot onze medewerkers als tot andere gasten.
  • Wij hebben met pijlen routes gemaakt in onze restaurants en wij verzoeken U deze te volgen.
  • Wij serveren uit met gepaste afstand, waarna u zelf uw bestelling kunt pakken.
  • Bij voorkeur betalen met pin of contactloos.

Ontbijt
Wij serveren een ontbijtbuffet in ons restaurant op de eerste etage.
Het ontbijt wordt geserveerd in verschillende tijdsloten welke worden ingedeeld tijdens het inchecken.

Lunch en Diner in het restaurant

Vanaf heden kunnen alle hotelgasten weer dineren in de lobby en/of het restaurant (welke ruimte in gebruik kan verschillen per dag). vanaf 1 juni 2020 is dit ook weer mogelijk voor gasten zonder hotelovernachting. Voor zowel lunch en diner is het noodzakelijk om te reserveren, zonder reservering is het helaas niet mogelijk.


Brunch en Live Cooking
Onze Zondagsbrunch en het Live Cooking buffet zijn voorlopig gesloten. Helaas weten wij nog niet wanneer dit weer zal starten, uiteraard contacten wij de betreffende gasten die geboekt hebben en die niet door kunnen gaan.

Terras en bar
Ons terras is geopend.
Per 1 juni zal ook onze hotelbar geopend zijn echter enkel voor onze hotelgasten. Wij adviseren u om onze website in de gaten te houden, wij zullen het hier aangeven wanneer de hotelbar ook voor niet-hotelgasten geopend zal worden.

Zwembad

Ons zwembad is vanaf heden weer geopend. Informatie omtrent het zwembad ontvangt u tijdens het inchecken.

Fitness & Wellness

Vanaf 1 juli zijn onze fitness en wellness weer geopend.

Veelgestelde vragen

Kunnen we weer in het restaurant eten?
Ja! U kunt vanaf 1 juni weer genieten van heerlijke ontbijtjes, a la carte lunch en diners in ons restaurant. Bij het boeken van uw hotelarrangement kunt u direct uw ontbijt én diner reserveren.

Welke veiligheidsmaatregelen hebben jullie getroffen?
Wij hebben een groot aantal maatregelen getroffen. Onze ruimtes worden dagelijks professioneel schoongemaakt. Deurklinken worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Wij wassen elk uur onze handen. Ons restaurant is opnieuw ingericht zodat u meer ruimte heeft en met minder mensen aan het eten bent. Hiervoor maken wij gebruik van een reserveringssysteem. Op verschillende plekken hebben wij handzeepzuilen geplaatst zodat u snel en eenvoudig uw handen kunt wassen.

Kan ik weer een kamer boeken?
Ja! Wist u dat ons hotel niet dicht is geweest? U kunt direct boeken en ook weer gebruik maken van een aantal heerlijke arrangementen.

Kan ik weer komen lunchen of brunchen?
Voor een heerlijke lunch bent u vanaf 1 juni van harte welkom, ons restaurant is geopend waar u gebruik kunt maken van een a la carte lunch. Het brunch en lunchbuffet bieden wij voorlopig helaas niet aan.

Is de Live Cooking open?
Nee, vanwege de gezondheidsvoorschriften van de overheid kunnen we op dit moment geen Live Cooking aanbieden.

Is het zwembad open?
Ja, wij hanteren een maximaal aantal personen en onze openbare douches zijn gesloten.

Welke faciliteiten zijn er in het hotel geopend?
Al onze faciliteiten zijn weer geopend.

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een (elektrische) fiets huren bij het hotel?
Ja, u kunt deze reserveren via onze receptie even als een lunchpakket. Hotel Akersloot heeft mooie fietsroutes (20/40/60km) van de omgeving voor u klaar liggen.

Met gastvrije groet,
Familie van der Valk & medewerkers