- Hotel Akersloot / A9 Alkmaar
Rondom de feestdagen organiseert van der Valk Hotel Akersloot diverse activiteiten. Laat u verrassen door onze heerlijke brunches en buffetten! Voor meer informatie of het maken van een reservering kunt u contact opnemen met 0251-361888.

Nieuwjaarslunch

Onze Nieuwjaarslunch is een gezellig begin van 2015!

Op 1 januari 2015 zorgt onze keukenbrigade voor een uitgebreid lunchbuffet in ons buffetrestaurant op de 1e etage. Vanaf 12:00 uur wordt u door onze medewerkers ontvangen met een glas champagne. Op het lunchbuffet vindt u een uitgebreid assortiment van diverse warme en koude gerechten, vers gebakken broodsoorten en een heerlijk dessertbuffet.

Reserveren

Reserveren voor de lunch is noodzakelijk. Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons enthousiaste receptie team van Hotel Akersloot.

Brunchtarieven per persoon

Volwassenen à € 21,00 
Kinderen 8 t/m 11 à € 13,50 
Kinderen 3 t/m 7 à € 10,50 
Kinderstoel: gratis

Nieuwjaarsbuffet

Wij verwelkomen u 1 januari 2015 vanaf 17:00 uur met een glas champagne om het nieuwe jaar op passende wijze te beginnen. Aansluitend kunt u onbeperkt genieten van het uitgebreide buffet met overheerlijke koude en warme gerechten.

Dit spektakel is uitermate geschikt voor zowel jong als oud publiek en biedt de meest uiteenlopende en smaakvolle voor-, hoofd-, en nagerechten.

Tevens presenteert ons enthousiaste bedieningsteam u een ruime keuze aan dranken uit het Hollands gedistilleerde dranken assortiment.

De keukenbrigade van Hotel Akersloot bereidt voor u o.a de onderstaande gerechten:

  • Diverse vlees- en visgerechten a la minute van grill;
  • Heerlijke wokgerechten, klaar terwijl u wacht;
  • Diverse salades;
  • Heerlijke koude voorgerechten;
  • Een soepenbuffet;
  • Speciaal kinderbuffet;
  • Diverse warme gerechten;
  • Verse groenten;
  • Uitgebreide saladebar met diverse soorten rauwkost;

Ter afsluiting serveren onze patissiers diverse huisgemaakte zoetigheden, ijstaarten en verschillende soorten schepijs. De kinderen mogen tijdens dit buffet onze keukenbrigade ondersteunen door zelf koekjes te versieren.

Wij heten u op bovengenoemde dagen van harte welkom vanaf 17.00 uur en het spektakel zal eindigen rond 21.00 uur.

All-in tarieven per persoon:

Volwassenen à € 39,00
Kinderen 8 t/m 11 à € 19,50 
Kinderen 3 t/m 7 à € 13,50
Kinderstoel: gratis